DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Gruodžio 26, 2018 Share Parašė Gruodžio 26, 2018 Tai šiandiena (2018-12-26) mane pradėjo kickinti už kažkoki spinhacką, nors neįsivaizduoju kas tai yra. Aš tik kažkaip pajudu ar pasisuku mane iškickina. Jau visai pradeda nervuoti negaliu normaliai pažaisti jūsų serveryje. O noriu išnaudoti savo vipą kol nesibaigė.Consolėje rašo taip: Disconnect: Supticy [SMAC <Ultr@>] was kicked on suspicion an SpinHack. Jei kas mano steam name Supticy. Ačiū, Supticy Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Gruodžio 27, 2018 Administratorius Share Parašė Gruodžio 27, 2018 Labai paprasta. Jei pradejo kickint tik siandien, tai gal pradek nuo to, kad pagalvok ka pakeitei. O jeigu pradejai naudoti hackus, tai patariu issijungti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ m1r0x Parašė Gruodžio 27, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2018 Galbut tavo pelytes sens per aukstas 🤔 pabandyk pasikeist sensitivity paziurek, gal pades Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Gruodžio 27, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2018 Tai tas ir yra, kad mažas sensitivity, o hackais nemoku naudotis, net neįsivaizuoju kaip juos įjungti ir dar kam man naudoti hackus jei esu vip'ą nusipirkes šitam serveryje. Tai čia jau būtų išleisti 3Eurai už nieka... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Gruodžio 27, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2018 Niekas neberašykit čia. Bandysiu tiesiog su pele kažką padaryti gal padės. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai