ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Sveiki adminai netyčia buvau pajunges bhop scriptus net nežinau kaip. Tad atėjau atsiprašyt ir pažadėt kad niekad nenaudosiu bhop scriptu. tiesiog iskart anti bana gavau net nenaudodamas ju ir nežinodamas kad buvau pajunges juos. tad dar karta atsiprašau ir niekad tai nepasikartos. unban: ✪ jif Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Gruodžio 10, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 10, 2018 4 valandas prieš , vericas said: netycia parsisiunciau cheatus, ir pajungiau. ok shit happens you know 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Gruodžio 10, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 10, 2018 aš irgi nežinau kaip vaiką turiu tokiais metais jau 2 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Deiras Parašė Gruodžio 20, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 20, 2018 Geriau, geriau ir netycia prisigeriau 😄 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udlys Parašė Gruodžio 21, 2018 Share Parašė Gruodžio 21, 2018 susikurk kita acc, ka tu cia lenki galva savo pries kazkokius ciuvus 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar