aLieN <3 ♿ Parašė Spalio 2, 2018 Share Parašė Spalio 2, 2018 Jusu Nick bei steam id - aLieN <3 Lithuania | STEAM_1:0:81337765Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - de_dust2 | #2 | 2018-10-02 ~21:30Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - ⒸⓡⓘⓢⓢⒸⓡⓞⓢⓢ @criss_cross @CrissCrossKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - "paziruesim demo vakar", kaip suprantu tu man davei baną už vakarykštės dienos žaidimą, kai pataikiau du laimingus šūvius per sieną? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Spalio 2, 2018 ★Vip★ Share Parašė Spalio 2, 2018 (redaguota) 3 zmones parese del taves pasijungiau i serva pamaciau keista game gavai savaitei ban kol kiti adminai paziures demo kadangi vasari gawai ban tdl sakyciau turi - i tawo puse paziures vakar demo arba nuims arba gausi perm ban viskas paprasta ir aisku :) butu parpasciau jei parasytum kelinta h ir kokius map losei tada adminam butu lengviau ziuret Redaguota Spalio 2, 2018 CrissCross Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
aLieN <3 ♿ Parašė Spalio 2, 2018 Author Share Parašė Spalio 2, 2018 Prieš 1 Valandą, CrissCross said: 3 zmones parese del taves pasijungiau i serva pamaciau keista game gavai savaitei ban kol kiti adminai paziures demo kadangi vasari gawai ban tdl sakyciau turi - i tawo puse paziures vakar demo arba nuims arba gausi perm ban viskas paprasta ir aisku 🙂 butu parpasciau jei parasytum kelinta h ir kokius map losei tada adminam butu lengviau ziuret Būtų paprasčiau, jiegu tu būtum užblokavęs vakar, kai aš nusižengiau, ne kitą dieną. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
aLieN <3 ♿ Parašė Spalio 2, 2018 Author Share Parašė Spalio 2, 2018 Dabar, vericas said: jei yra irodymu nelabai svarbu, siandien ar ryt. jiegu manęs prašai nurodyti, kada ir kelintą valandą žaidžiau prie parą, atsiprašau, bet aš neseku savo laiko, kad galėčiau nurodyti, kiek aš pražaidžiau ir kelintas valandas jungiausi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
aLieN <3 ♿ Parašė Spalio 2, 2018 Author Share Parašė Spalio 2, 2018 21 minutes prieš, aLieN <3 ♿ said: butu parpasciau jei parasytum kelinta h ir kokius map losei tada adminam butu lengviau ziuret Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Spalio 2, 2018 ★Vip★ Share Parašė Spalio 2, 2018 1 minute prieš, aLieN <3 ♿ said: jiegu manęs prašai nurodyti, kada ir kelintą valandą žaidžiau prie parą, atsiprašau, bet aš neseku savo laiko, kad galėčiau nurodyti, kiek aš pražaidžiau ir kelintas valandas jungiausi. ok ziuresim visus tos dienos demo rasim tave tos demo ir tikrinsim Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
aLieN <3 ♿ Parašė Spalio 2, 2018 Author Share Parašė Spalio 2, 2018 3 minutes prieš, vericas said: @aLieN <3 ♿ as to nerasiau btw. pirmas mano atsakymas nebuvo kreipamasis į tave, o paaiškinimas, kodėl aš tai parašiau. Kažkodėl neleidžia ir redaguoti seno atsakymo bei praeitame atsakyme, citavau CrissCross'a, rodo, kad mano citata. Pls fix Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Spalio 2, 2018 ★Vip★ Share Parašė Spalio 2, 2018 2 minutes prieš, aLieN <3 ♿ said: pirmas mano atsakymas nebuvo kreipamasis į tave, o paaiškinimas, kodėl aš tai parašiau. Kažkodėl neleidžia ir redaguoti seno atsakymo bei praeitame atsakyme, citavau CrissCross'a, rodo, kad mano citata. Pls fix paziures admin tavo tos dienos demo jei ka nuims arba gausi perm wiskas aisku :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Spalio 2, 2018 Veteranas Share Parašė Spalio 2, 2018 Nu tai suraskit ta demo, perziuresim nuspresim. Siaip banines adminas turetu demo pateikt, del ko banino. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar