★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 8, 2018 1. Nick zaidime Tūzas2. Amzius N-18 galima sakyt, kad jau 183. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) STEAM_0:0:2001186484. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Buvęs, bet ne bachūrų serve5. Kokiame serveryje buvote? laikiux.lt6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Per dieną pakankamai, 3-4h, daugiau retkarčiais7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CSGO 1-o serverio8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Nubausčiau jį, atsižvėlgus į jo pažeidimus ir t.t.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. SpawN10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (forum priziurejimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebejimas, donates eventam...) Bausti žaidėjus niekadėjus, padėti kitiems žaidėjams, jei iškils klausimų, toliau linksminti serverį 3 1 2 2 1 3 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Rugpjūčio 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 8, 2018 MHM.... 2 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Nu šį kartą manau pasiseks. Aš už tave, sėkmės! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 50 minutes prieš, wokeN said: Nu šį kartą manau pasiseks. Aš už tave, sėkmės! Ačiū už palaikymą! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas SpawN Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Tikrai butu geras adminas didelis rep nuo manes 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Gerai atlaiko izeidimus, tikiuosi nepasikeis kaip zmogus gaves privilegijas. Verta suteikt bandomaji laikotarpi. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Kaip ten sakoma, karjera per lovą kvepia, Tūzai... Ne? Bet šiaip prikolnas + serve visi dūhina (draugiškai aišku), šiaip mldc. Kitas jau seniausiai būtų apsiverkęs, arba nicką pasikeitęs. Bet Tūzas pas mus kietas riešutukas. Aš už 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 3 minutes prieš, Princese said: Kaip ten sakoma, karjera per lovą kvepia, Tūzai... Ne? Bet šiaip prikolnas + serve visi dūhina (draugiškai aišku), šiaip mldc. Kitas jau seniausiai būtų apsiverkęs, arba nicką pasikeitęs. Bet Tūzas pas mus kietas riešutukas. Aš už Ačiū labai, atlaikau viską 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Oj bus tvarka serve.... Aš už!!! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Jei tiek zmogus nori ir bando, tai negali nuvilt. Uz 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Duokit jam adminą, nu stengiasi žmogus, aktyvumą padidino tikrai, jis toks biški į mane neša, mėgsta ant jo pastūmt draugiškai, jis irgi taip pat, ir visi draugiškai pasijuokia. Tai sakau UŽ! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai