Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Norėčiau pasakyt tai jei tu tipo pasinaudoji kito žnogaus varda keliais roundais ir nieko nepadarai o jo draugelis jam iškarto jau eina pasakyt bet as pakeičiau paskui iškarto ta falcoN™ praejo daug dienu ir buvau isvažiaves bet duoda tesiog bana po savaites ir daugiau tai wtf falconai reikia bana duoda po daug dienu o aš negaliu laukti savaites dabar nes turnyras tai 12 diena o turiu laukti iki 13 . Reikejo galvoti ankčiau ir pries savaite duoti ta bana o ne dabar. Viskas pasisakiau. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Dave man zinot man apie tai vienas geras zmogus tik siandien, todel ir gavai siandien, kai radau serve Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 30 minutes prieš, Na'vi John said: Norėčiau pasakyt tai jei tu tipo pasinaudoji kito žnogaus varda keliais roundais ir nieko nepadarai o jo draugelis jam iškarto jau eina pasakyt bet as pakeičiau paskui iškarto ta falcoN™ praejo daug dienu ir buvau isvažiaves bet duoda tesiog bana po savaites ir daugiau tai wtf falconai reikia bana duoda po daug dienu o aš negaliu laukti savaites dabar nes turnyras tai 12 diena o turiu laukti iki 13 . Reikejo galvoti ankčiau ir pries savaite duoti ta bana o ne dabar. Viskas pasisakiau. Iš 4to karto tik pavyko suprast. Lel. O kodėl tu buvai užsivadinęs falcon nicku iš vis? Koks motyvas? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 (redaguota) nes populerus vardas bet tada pasake kad galiu gauti bana viens tai paskui iskarto pakeiciau net nieko daugiau nebuvo. Ir dar paskui buvau isvaziaves i kauna tai nieko net nezinojau Redaguota Rugpjūčio 6, 2018 Na'vi John Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Tame ir esme, cia aiskiai matos Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Tai reikejo jo draugeliui greičiau nes praejo savaite ir tada duoda bana nors buvau neusijiemes man nerupejo dabar rupi nes turnyras bus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 10 minutes prieš, Na'vi John said: nes populerus vardas bet tada pasake kad galiu gauti bana viens tai paskui iskarto pakeiciau net nieko daugiau nebuvo. Ir dar paskui buvau isvaziaves i kauna tai nieko net nezinojau tas vienas tai buvau as :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 blet koks naglas :D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, # Edga said: tas vienas tai buvau as :) ne tu japonas buvo tas viens 😞 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, falcON? said: blet koks naglas 😄 man nerupi duokit bent 5 dienu bana ir dzaugsiuos ir visi bus patenkinti 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Ai tai buvo dar ir japonas, kas dar? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, Na'vi John said: ne tu japonas buvo tas viens 😞 tai kad duste losiai 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, falcON? said: Ai tai buvo dar ir japonas, kas dar? prisimenu kad japonas pasake kad pasikeiciau nes bana galiu gaut del Edgos neprisimenu bet gal ir sakiai bet paskui ir pasikeiciau ir iskart Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ne viena kart ispejau zaidejus kad galit susilaukti uz nick copy, ir toki dalykai kaip neveikia rtv 🙂 vieni adminai ziuri pro pirstus kiti Bam ir duoda tau bausme 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 4 minutes prieš, Na'vi John said: man nerupi duokit bent 5 dienu bana ir dzaugsiuos ir visi bus patenkinti O gal 5 dienas pratest? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 (redaguota) 2 minutes prieš, falcON? said: O gal 5 dienas pratest? ne nenoreciau dar 5 dienu aš norečiau dalyvaut turnyte o iki jo galeciau sedet bane tik sakau Redaguota Rugpjūčio 6, 2018 Na'vi John 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 26 Jul 2018 20:15:14 patarciau tau nick pasikeist dar bana prasileisi [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Dabar, # Edga said: 26 Jul 2018 20:15:14 patarciau tau nick pasikeist dar bana prasileisi [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 Nu pasikeiciau ir jau praejo 10 dienu ir dar ko norite Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 1 minute prieš, Na'vi John said: Nu pasikeiciau ir jau praejo 10 dienu ir dar ko norite as gi taves nekundziau 🙂 yra taisykle kur apsimetinejimas adminu- bausme savaitei 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 2 minutes prieš, Na'vi John said: Nu pasikeiciau ir jau praejo 10 dienu ir dar ko norite pats kaltas 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Biesas Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2018 Dabar, # Edga said: as gi taves nekundziau 🙂 yra taisykle kur apsimetinejimas adminu- bausme savaitei 🙂 o kas sake kad apsimetineju net nieko nedariau ir norejau zaist jau atsibodo jums viskas ir apsimetinejimas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar