Guest Amberis Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Sveiki taigi noriu pirkti jau ketvirtajį css steamą. Kodėl ketvirtajį ? O gi todėl kad į pirmą acc nebegalėjau prisijungti po 3 dienų naudojimo , į antrą gavau steam disable tik jau po kokių 3 mėnesių .Ant trečio ligi šiol žaidžiu , bet daugiau nieko negaliu daryti , nes steamui atrodė keistas mano acc , todėl jis uždėjo man block Prie reikalo : Taigi gal žinote iš kur patikima ir pigu pirkti css steam giftą , ne acc , ar cd-key , bet giftą , būčiau labai dėkingas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ Velniuke Posted December 27, 2012 ★Vip★ Share Posted December 27, 2012 Nelabai suprantu ką jūs su tais steamais darot ;Dpas mane nežinau jau kelinti metai geriausiai veikia ir niekas negenda:p o jum blemba vis kažkas steamui,tau tai išvis su tais steamais nesiseka.. ;D 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amberis Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Taigi čytas esu tai žinai taip ir gaunas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Posted December 27, 2012 Veteranas Share Posted December 27, 2012 buypcgame.eu nusipirksi koda ir zinosi jog nedings :)Cia vienintelis patikimas saitas kuri zinau ir is kurio perku zaidimus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ Velniuke Posted December 27, 2012 ★Vip★ Share Posted December 27, 2012 Čyteris nafik ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amberis Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Tai ką tu nematei kaip šaudau ? :D , ant laikiuxo jau baną gavau sakė kad labai drebu , o čia pakolkas niekas nebanina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amberis Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 [quote author=DeadManWalking link=topic=256.msg2709#msg2709 date=1356608182]buypcgame.eu nusipirksi koda ir zinosi jog nedings :)Cia vienintelis patikimas saitas kuri zinau ir is kurio perku zaidimus :)[/quote]29lt sakyčiau tikrai nrml kaip už cd-key :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipsiukas Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Aš mačiau ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amberis Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Neišduok , o tai bana gausiu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deividukas ^^ Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 [quote author=Amberis link=topic=256.msg2670#msg2670 date=1356426361]Sveiki taigi noriu pirkti jau ketvirtajį css steamą. Kodėl ketvirtajį ? O gi todėl kad į pirmą acc nebegalėjau prisijungti po 3 dienų naudojimo , į antrą gavau steam disable tik jau po kokių 3 mėnesių .Ant trečio ligi šiol žaidžiu , bet daugiau nieko negaliu daryti , nes steamui atrodė keistas mano acc , todėl jis uždėjo man block Prie reikalo : Taigi gal žinote iš kur patikima ir pigu pirkti css steam giftą , ne acc , ar cd-key , bet giftą , būčiau labai dėkingas :)[/quote]Nueik i gamecard.lt ir ten nusipirksi , as is ten nezinau kelinta perku ;D patikima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Posted December 31, 2012 Veteranas Share Posted December 31, 2012 [quote author=vadslys link=topic=256.msg2927#msg2927 date=1356945357][quote author=Amberis link=topic=256.msg2670#msg2670 date=1356426361]Sveiki taigi noriu pirkti jau ketvirtajį css steamą. Kodėl ketvirtajį ? O gi todėl kad į pirmą acc nebegalėjau prisijungti po 3 dienų naudojimo , į antrą gavau steam disable tik jau po kokių 3 mėnesių .Ant trečio ligi šiol žaidžiu , bet daugiau nieko negaliu daryti , nes steamui atrodė keistas mano acc , todėl jis uždėjo man block Prie reikalo : Taigi gal žinote iš kur patikima ir pigu pirkti css steam giftą , ne acc , ar cd-key , bet giftą , būčiau labai dėkingas :)[/quote]Nueik i gamecard.lt ir ten nusipirksi , as is ten nezinau kelinta perku ;D patikima .[/quote]Tai kas praeitiem nutiko, kad nezinai kelinta perki? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amberis Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Čytinau :DDJai rimtai tai pirmą kai nusipirkau palošiau 3d. ir nebegalėjau prisijunktAntram net nebeatsimenu :D , ai va steamui pasirodė mano acc keistas , todel gavau steam disable , tipo turejau įrodyt kad jis nevoktas , ir kad aš pirkau ne acc bet deja xDTrečias kuriuo dabar lošiu kadangi prisijunginėjau iš įvairių tlf ir pc į steamą jis man uždėjo baną , žaisti ant offline modo galiu , bet nedaugiau xD Tai vat ko pasimokiau tai kad nereikia pirkti acc , ir kas svarbiausia niekada nereikia pirkti iš accounts.lt ir vssp.lt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts