Guest Amberis Parašė Gruodžio 25, 2012 Share Parašė Gruodžio 25, 2012 Sveiki taigi noriu pirkti jau ketvirtajį css steamą. Kodėl ketvirtajį ? O gi todėl kad į pirmą acc nebegalėjau prisijungti po 3 dienų naudojimo , į antrą gavau steam disable tik jau po kokių 3 mėnesių .Ant trečio ligi šiol žaidžiu , bet daugiau nieko negaliu daryti , nes steamui atrodė keistas mano acc , todėl jis uždėjo man block Prie reikalo : Taigi gal žinote iš kur patikima ir pigu pirkti css steam giftą , ne acc , ar cd-key , bet giftą , būčiau labai dėkingas :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Nelabai suprantu ką jūs su tais steamais darot ;Dpas mane nežinau jau kelinti metai geriausiai veikia ir niekas negenda:p o jum blemba vis kažkas steamui,tau tai išvis su tais steamais nesiseka.. ;D 8). Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Taigi čytas esu tai žinai taip ir gaunas :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 27, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 27, 2012 buypcgame.eu nusipirksi koda ir zinosi jog nedings :)Cia vienintelis patikimas saitas kuri zinau ir is kurio perku zaidimus :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Čyteris nafik ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Tai ką tu nematei kaip šaudau ? :D , ant laikiuxo jau baną gavau sakė kad labai drebu , o čia pakolkas niekas nebanina :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 [quote author=DeadManWalking link=topic=256.msg2709#msg2709 date=1356608182]buypcgame.eu nusipirksi koda ir zinosi jog nedings :)Cia vienintelis patikimas saitas kuri zinau ir is kurio perku zaidimus :)[/quote]29lt sakyčiau tikrai nrml kaip už cd-key :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Aš mačiau ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Neišduok , o tai bana gausiu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Gruodžio 31, 2012 Share Parašė Gruodžio 31, 2012 [quote author=Amberis link=topic=256.msg2670#msg2670 date=1356426361]Sveiki taigi noriu pirkti jau ketvirtajį css steamą. Kodėl ketvirtajį ? O gi todėl kad į pirmą acc nebegalėjau prisijungti po 3 dienų naudojimo , į antrą gavau steam disable tik jau po kokių 3 mėnesių .Ant trečio ligi šiol žaidžiu , bet daugiau nieko negaliu daryti , nes steamui atrodė keistas mano acc , todėl jis uždėjo man block Prie reikalo : Taigi gal žinote iš kur patikima ir pigu pirkti css steam giftą , ne acc , ar cd-key , bet giftą , būčiau labai dėkingas :)[/quote]Nueik i gamecard.lt ir ten nusipirksi , as is ten nezinau kelinta perku ;D patikima . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 31, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 31, 2012 [quote author=vadslys link=topic=256.msg2927#msg2927 date=1356945357][quote author=Amberis link=topic=256.msg2670#msg2670 date=1356426361]Sveiki taigi noriu pirkti jau ketvirtajį css steamą. Kodėl ketvirtajį ? O gi todėl kad į pirmą acc nebegalėjau prisijungti po 3 dienų naudojimo , į antrą gavau steam disable tik jau po kokių 3 mėnesių .Ant trečio ligi šiol žaidžiu , bet daugiau nieko negaliu daryti , nes steamui atrodė keistas mano acc , todėl jis uždėjo man block Prie reikalo : Taigi gal žinote iš kur patikima ir pigu pirkti css steam giftą , ne acc , ar cd-key , bet giftą , būčiau labai dėkingas :)[/quote]Nueik i gamecard.lt ir ten nusipirksi , as is ten nezinau kelinta perku ;D patikima .[/quote]Tai kas praeitiem nutiko, kad nezinai kelinta perki? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Gruodžio 31, 2012 Share Parašė Gruodžio 31, 2012 Čytinau :DDJai rimtai tai pirmą kai nusipirkau palošiau 3d. ir nebegalėjau prisijunktAntram net nebeatsimenu :D , ai va steamui pasirodė mano acc keistas , todel gavau steam disable , tipo turejau įrodyt kad jis nevoktas , ir kad aš pirkau ne acc bet deja xDTrečias kuriuo dabar lošiu kadangi prisijunginėjau iš įvairių tlf ir pc į steamą jis man uždėjo baną , žaisti ant offline modo galiu , bet nedaugiau xD Tai vat ko pasimokiau tai kad nereikia pirkti acc , ir kas svarbiausia niekada nereikia pirkti iš accounts.lt ir vssp.lt :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai