Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Nusiskundimas adminu "Fuzzy-Wuzzy"

Rekomenduojami pranešimai

• Atsakymų 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parašė

Fuzziui ryzi patinka juk :D :D :D
[/quote]
Tegul buna ryzi zali ar kazkokie kitokie  tai neduoda tau teises pizdavotis is ju . Jie bent jau zmones , o tave nekeidamas net nezianu kaip pavadint....Sorry
Parašė

Vandal nebuk duxs :D kaip gaila kaimuka uzmutino , nebus su kuo pasipjauti atejus hahahahha

Parašė

[quote author=Fosters link=topic=254.msg2617#msg2617 date=1356196893]
tai darom meeta ir issisaudysim no problem :D
[/quote]
Ko tu to meeto taip nori ? :D

Parašė

Debilas tas Fuzzy yra konkretus, myža į kelnes kaip merga :)
Krwa nerimtas tu vyras esi :)
Aš graušiu tą morką, bet tu man visvien pačiulpsi.

Su šventėm,
Myliu Mr.Šlong

Parašė

vandalo gerbejas  ;D malonu  as prie ju nori prisijungt?
Atejo pradejo per chata stumt daviaU MUTE,  vel pradejo daviau gag, nenusiramino vaikas, gavo ko nusipelne (palisesi ) biskeli gal pasikeis nuomone, bet abejoju kadangi ne pirma karta jau Linksmu swenciu

Parašė

Eik tu kurva daune, nevykelis perpilstas esi. nusoviau masofkej, parasiau i chata "apsiverk" ir pradejai su gag grasint. blet gaila man taves bus kai admino nebeturesi, nors ir dbr gaila. tikiuos per kaledas gausi nuo senio salcio ceki i gydymo istaiga.

• ★Vip★
Parašė

beto prie ko cia vandalo gerbejas jeigu TU jam nepatinki tiesiog?ne vieniem mum tu lops esi...sakau atmutink mane nes manfredukas uzmutino del to kad mic cirskia ir atmutins kai susitvbarkysiu,gerai jo ner tai ka tau sunku???tyli sikna suraukes.ir koks cia adminas.

Parašė

o tau vandalai as serve kanors sakiau pries apsiverk??? as isvis tilejau ramei zaidziau... vel pradedi...jei tawe ne ramint po apsiwerk prasides kitas stumimas .... newykelis esi..visus megsti duhint o pats duhu duhas esi...bye

Parašė

Fuzzy kada išmoksi rašyti ? :D , net juokas ima iš tavęs berašti.....

• Veteranas
Parašė

As nesuprantu ko jus ant to Fuzzy uzsipuolet? Zmogus padare tvarka serve, tai dabar atejus Vandalo saika cia forumus baigia uzfoodint su savo nerisliom kalbom ir eiliniu stumimu kaip serve :D Atsipeikekit Vandal nera normalus, pries sakydami kad normalus pagalvokit ka snekat...  Ar normalus zmogus tik atejs i serva pradetu stum ant kitu? Man rodos kad ne. Ar normalus zmones forumuose raso kas antra zodi keiksmazodi? Taigi pasizekit i Vandalo postus forumuose abejoju ar nors vienas postas be keiksmazodzio.... Taigi darom isvadas, kad Vandal buvo uzmutintas teisingai.

O sia tema jau senai reikejo uzrakint :)

Parašė

[quote author=DeadManWalking link=topic=254.msg2657#msg2657 date=1356364052]
As nesuprantu ko jus ant to Fuzzy uzsipuolet? Zmogus padare tvarka serve, tai dabar atejus Vandalo saika cia forumus baigia uzfoodint su savo nerisliom kalbom ir eiliniu stumimu kaip serve :D Atsipeikekit Vandal nera normalus, pries sakydami kad normalus pagalvokit ka snekat...  Ar normalus zmogus tik atejs i serva pradetu stum ant kitu? Man rodos kad ne. Ar normalus zmones forumuose raso kas antra zodi keiksmazodi? Taigi pasizekit i Vandalo postus forumuose abejoju ar nors vienas postas be keiksmazodzio.... Taigi darom isvadas, kad Vandal buvo uzmutintas teisingai.

O sia tema jau senai reikejo uzrakint :)
[/quote]

Ką tik atėjas į servą jis nestumia ant bet ko , stumia tik ant kelių žmonių kaip pastebėjau.O keiksmažodžiai tai priemonė emocijoms reikšti , nieko čia blogo.

Parašė

Taigi fuzzy kurva 15-iolikmetis, dar kurva su w raidem neatsidziauges. O gaz66 irgi gatavs fuzziui i subine sulyst, juk cia normalu adminui admina uztart, o vdrug dar kuris prarastu, tai kits kito paslaptis atskleistu. Daune tu blet, ar kai as nebuvau uzmutintas kuriau temas?rasiau postus? ne nerasiau... nes kai tam nevykeliui smurgiui davet admina tai nebeimanoma serve zaist. tipo blet isivaizduoja kazkokiu dx ir visiem grasina su mute, gag ir bannais. pasakai belekoki zodi, tai pizdec, as cia blet verchas servo, toj parodysiu galia ir pisiu mute visiem. pizdiec. dievas.

Parašė

[quote author=Fuzzy link=topic=254.msg2656#msg2656 date=1356363217]
Amberis as ne Lietuvis
[/quote]
Fuzzy viskas aišku rada :]

Tik va man įdomu kodėl tik vandalą nubaudėt ? Jaigu jau pradėjot tai ir dabaikit darbą . Arba tada atmūtinkit ir vandalą :]

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search