TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Share Parašė Liepos 12, 2018 Jusu Nick bei steam id - TevAs, STEAM_1:1:435404163Kada ir kuriame serve nubaude? - 12-07-2018, 19:06. 2 serveryje.Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - ConsoleKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Jungiausi po bano į serverį, banas buvo už bhopa, ir nespejus įeiti į serverį gavau šį perma bana už [SourceSleuth] Duplicate account. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Author Share Parašė Liepos 12, 2018 3 minutes prieš, vericas said: Tavo kitas account, http://bachuruservas.eu/bans/index.php?p=banlist&advSearch=microsoft&advType=name Na taip cia mano senas accountas, bet prie ko cia sitas banas? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Author Share Parašė Liepos 12, 2018 Tai jeigu tai vyko pries metus, tai cia jokio skirtumo? Kazkokia nesamoninga sistema, ar imanoma dar kazkaip zaisti sitame serveryje? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Author Share Parašė Liepos 12, 2018 (redaguota) netycia parasiau. neina istrinti Redaguota Liepos 12, 2018 NANI Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Author Share Parašė Liepos 12, 2018 15 minutes prieš, vericas said: auto banina, visus account jei esi turejas perm ban projekte Ar įmanoma kažkaip pasitaisyti už klaidas kurios buvo padarytos daugiau nei prieš metus? Ir gauti unban? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Author Share Parašė Liepos 12, 2018 11 minutes prieš, deivius1 said: O kur garantija kad cheatu nebeturi? Galbut investavai i jos ir isirasei geresnius? Ka mano kiti? Uz vipa ileist? Po nauju metu tik? Ka daryt su situ Na jei turėčiau čytus, net nesivarginčiau čia tų anketų rašyt ir t.t bet rašau, nes suprantu koks buvau kvailas pries metus, galvojau būsiu kietesnis su tais čytais, bet nė velnio tik va baną užsidirbau ir viskas, o dabar noriu pradėt normaliai žaisti, tik va išlindo mano kvailystės... Tikiuosi sugebėsit atleisti ir pasitikėti manimi, dėkui už sugaištą laiką. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Liepos 12, 2018 ★Vip★ Share Parašė Liepos 12, 2018 (redaguota) Gal nevale cia man kistis, bet biciukas matosi gailisi ir mano manymu protingas sprendimas butu leisti jam pasitaisyti suteikiant antra proga. Kalbu ir, kaip zmogus, ir kaip servo zaidejas. Svarbu pamineti, kad jis pilnai supranta ka padare ir rodo gailesti, siais laikais zmones geriau atmaza suras negu atsiprasys. Redaguota Liepos 12, 2018 Zuba 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TevAs Parašė Liepos 12, 2018 Author Share Parašė Liepos 12, 2018 3 minutes prieš, deivius1 said: uz VIP isigyjima 2 menesiam nesvarbu kuriame serveryje sutiksiu duot unbana, suteikt antra sansa ir surizikuot. Vip bus kaip insurance mums ;). Tai man reikia įsigyti vip'ą 2 mėnesiams, teisingai supratau? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar