Jump to content
Create New...

UFC theory


Zuba

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

Sveiki visi, jau ilgokai manes nematete  forume, bet dabar noreciau su visais UFC fanais padiskutuot, turbut visi zinote Conora Mcgregora, o kas realiai jo nezino? Sita teorija bus susiijusi su juo ir jo priesininku baisiuoju Khabibu Nurmagomedovu.

 

Visi zinome, kad ta kova tikrai ivyks ir mano manymu tai bus didziausia MMA kova visu laiku istorijoje. Conoras tikrai supranta, kad jis nepabegs nuo sitos kovos, manau jis tai jau senai suprato, MANAU, kad pastaruosius metus, jis nekovojo, nes bijojo Khabibo. Mano teorija paprasta pakankamai - Conoras slaptai pastaruosius metus  ruosiesi khabibui. Pagalvokite, 99 is 100 ufc fanu ar ekspertu teigs, jog Conorui nera sansu ir tai tiesa, jam nera sansu. Conoras turbut vienas protingiausiu kovotoju tai suprato ir nusprende pasirodyti dejas ant UFC reikalo, kaip istikro jis treniruojasi valandu valandas butent khabibui ir tik khabibui. Isivaizduokite, kad jis valandu valandas ziuri khabibo kovas, jas analizuoja ir imituoja kova pries ji. Visi zinome, kad Conoras yra taip vadinamas ''hardworkeris'' , todel manau, kad jis visiskai sausai nugales khabiba. Todel uzbaigiant noriu pasakysiu, kad manau, jog Conoras po pat savo boxing kovos (kuri buvo fake)  grizo ir pradejo treniruotis khabibui ir tai daro iki db. Kitais zodziais khabibas tures Conorui pasiruosti savo 3 men campa, o Conoras jau virs metu jam ruosiasi, remiantis mano teorija, kad ir kiek mazai sansu Conorui zmones duoda, jis laimes visiskai lengvai.

 

Kaip jums mano teorija? Jeigu yra cia ufc fanu, perskaite pagalvokite gerai ir issakykite savo nuomone. Aciu uz demesi! ;) 

 

No one wants to get up at 4 and run when it's pitch-dark, but it has to be done. The only reason i do it so early is because i believe the other guy isn't doing it and that gives me a little edge - Mike Tyson

 

 

 

 

  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search