Jump to content
Dėmesio! Galima išbandyti basic bandomąjį serverį. Daugiau info netrukus. ×
Create New...

Idomu dėl bano

black afgano

Recommended Posts

Sveiki,

pasijungiau automatiškai gavau baną, raeson [SourceSleuth] Duplicate account. Jokių kitų accountų neturiu ir lošiu nedaug. Tik šiaip idomu, nėr ko verkt, galiu ir prie baziniu pasijungt, lošt nemoku tik šiaip kartais pasijungiu fragų padalint. Būtų smagu sužinot ką aš dariau ne taip ir kodėl tas banas, nes nelabai gaudaus šioj stream ir csgo sistemoj.

Ačiū

22 minutes prieš, LittleOne said:

buvai pas mus jau banintas su kitu acc, o anticheatas tai mato ir gavai automatini bana,numesk main acc link, nes matau kad sitas acc naujas

Nesuprantu, nesu turėjęs jokių accountų, tik šį prieš metus gal sukurtą.

• Pagrindinis Adminas
53 minutes prieš, LittleOne said:

tas pats, ip,bet sakyciau atbanint nes banas pries 331 dienu, tik palikt po padidinamuoju stiklu

nu as irgi taip galvoju, bet... datroli help

41 minutes prieš, Art said:

nu as irgi taip galvoju, bet... datroli help

tai čia išeina taip, kad kažkas su tokiu pat IP gavo baną jūsų serveryje, gali taip būt teoriškai? Tai dėl manęs jūs galit laikyt baną, jeigu įžvelgiat grėsmę švariam žaidimui, aš daug neprarasiu, man tik buvo idomu kodėl tas banas, ankščiau buvau prisijungės ir viskas buvo tvarkoj. Kaip bebūtų ačiū už paaiškinimus ir gero likusio savaitgalio prie cs ar prie laužo. Peace :95_v:

• Veteranas
18 valandas prieš , deivius1 said:

Kaip rase klarka, daug maz metai praeja tai surizikuojam ir atbaninam. Kas be ko zaideja stebesime. Rasyt atrodo moka ne kaip tas apsicheatines bebras pries metus tai unbanink. 

numesk man ip, gal pavyks patikrint :)