CitraMoN | TRADEIT.GG Parašė Birželio 22, 2018 Share Parašė Birželio 22, 2018 Gaunu mute nuo crisscrosso, kai vienam žmogeliui parašiau ant prikolo !ban grizmanaz reason: negev, nes jis naudojo negev, jis ta pati tik vietoj negev parašo duxas+ss, parašiau gali slyst lowas ar kažka panašiai, gaunu mute nuo crisscrosso už ižeidimus, o anas lieka nenubaustas, normalu? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Birželio 22, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 22, 2018 Uzdejo tik 30min, speju kad gavai vienas, nes pats "prisipisai", dedaliau pas crisscross reik klausti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Birželio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 22, 2018 tau mute nes mic15 kas dar neaisku? aisku pagal atnaujintas taisykles turiu det savaite mute tai kita kart taip ir bus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CitraMoN | TRADEIT.GG Parašė Birželio 22, 2018 Author Share Parašė Birželio 22, 2018 zajibal mic n15 ne vienam prižiūrėtojui siunčiau gimimo metus, nei vienam netinka, kas jum negerai? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CitraMoN | TRADEIT.GG Parašė Birželio 22, 2018 Author Share Parašė Birželio 22, 2018 7 minutes prieš, Art said: Uzdejo tik 30min, speju kad gavai vienas, nes pats "prisipisai", dedaliau pas crisscross reik klausti Neprisipisau, buvau parašęs ant prikolo, o tas čiuvelis pirmas ižeidinėt pradejo, tai nx man vienam gagas? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Birželio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 22, 2018 1 minute prieš, CitraMoN | TRADEIT.GG said: Neprisipisau, buvau parašęs ant prikolo, o tas čiuvelis pirmas ižeidinėt pradejo, tai nx man vienam gagas? :D ziuriu gag nuo mute neskiri.. + pasiziurejus kiek gag ir mute gaves manau pats laikas perm silence tau duot kad nepasimokai arba pirk vip pusei metu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CitraMoN | TRADEIT.GG Parašė Birželio 22, 2018 Author Share Parašė Birželio 22, 2018 (redaguota) 7 minutes prieš, CrissCross said: ziuriu gag nuo mute neskiri.. + pasiziurejus kiek gag ir mute gaves manau pats laikas perm silence tau duot kad nepasimokai arba pirk vip pusei metu nepasimokau, kodėl aš turiu tylėt kaip man yra tie 15 metu? Redaguota Birželio 22, 2018 CitraMoN | TRADEIT.GG Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CitraMoN | TRADEIT.GG Parašė Birželio 22, 2018 Author Share Parašė Birželio 22, 2018 koki proto pisima? :Ddd Jum gal bled gal dar namu adresa pasakyt kur gyvenu, kad isitikintumėt, kiek man metu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CitraMoN | TRADEIT.GG Parašė Birželio 22, 2018 Author Share Parašė Birželio 22, 2018 Galiu visa dokumenta atsiust viska užtušuota tik metus, nes nesiruošiu viešintis, vienintelis projektas kur toki prikolai vyksta Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Birželio 22, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 22, 2018 (redaguota) Drauguzi, man neblogai sekasi atskirt kam 15 kam ne. Tikiuosi susitiksim serveryje. (Jei pamatysi mane serveryje, tai kreipkis ir prisistatyk, kad tas is forumo). Redaguota Birželio 22, 2018 s0luti0n Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Birželio 23, 2018 Share Parašė Birželio 23, 2018 Nu siaip jei neviesina tai gi atsiusk ta foto savo korteles, uztusuok tik asmens koda. Pvz as kai losdavau tonybet reikejo ir gi nusiust savo korteles foto :) tai cia nematau problemu. Tik tiek kad nerodyk korteles nr ir savo asmens kodo :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar