★Vip★ CrissCross Parašė Birželio 19, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 19, 2018 (redaguota) sveiki turiu krakena apie 2m bet https://prnt.sc/jwvoxg is ft matot reiketu atsinaujint..galvoju apie http://www.skytech.lt/khxhscpgm-kingston-hyperx-cloud-gun-metal-zaidimu-ausines-mikrofonu-virtual-p-228860.html bet kazka geriau pasiulyt? iki 100e kazkur..ir seip idomu taip nusidroze nuo kasdieninio naudojimo ar tiesiog razer kokybe nekazka Redaguota Birželio 19, 2018 CrissCross Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Birželio 19, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 19, 2018 Pirkau Kingston Revolver https://www.topocentras.lt/ausines-kingston-hyperx-cloud-revolver-su-mikrofonu-juodos-rausvos.html kolkas labai patenkintas :) Pagrindines prob. kiek domėjausi prieš pirkdamas, tai metalinis lankas nėra izoliuotas nuo vibracijų - kai stukteli net ir pirštais nuo lanko garsas nueina iki pačių ausinių. Kita prob. nors nžn ar tai prob. tai labai gerai izoliuoja nuo pašalinių garsų, kaikam tas nepatinka. Turejau aš irgi Razor Kraken Dj, tai ble toks vaizdas, kad vos ne rankose subirėjo, nors garso kokybe tikrai patiko. Nuo to laiko laikausi atstumo nuo Razer produkcijos :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Birželio 19, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Birželio 19, 2018 nu matai baigia subrit tai ieskau kitu geresniu kad daugiau nei pora m atlaikytu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 20, 2018 senheiseriu pachekink, naudoju , jau pus antru metu, buna girdziu tai ko ne girdi kiti x) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Birželio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 20, 2018 Turėjau Cloud II ir Revolver. Nu man asmeniškai cloud 2 labiau patiko :D Bet čia turbūt labiau dėl patogumo. Revolver sukurtos vyriškoms galvoms. Nes užsidėjus man tas dirželis laisvas lieka ir vos ne iki kaklo nusileidžia tos ausinės. Laisvai kabo, kitaip sakant, tas man nepatiko. Aišku nėra padėties be išeities (tarp lankelio ir dirželio tarpo, įsidėjau paralono gabalą ). + jos sunkesnės man pasirodė už cloud. O garso atžvilgiu + - panašu. Bent mano ausis didelio skirtumo neišgirdo. Va, jeigu lygint su kokia Siberia (kurią irgi turiu, ir Dieve apsaugok nuo mano sentimentų, nes nusipirkau ir tas ausines, kurios yra visiškas šššš), tai skirtumas tikrai kaip diena ir naktis. Ir garsas žymiai malonesnis hyperx. Reziume. Jeigu nori, kad kaina atitiktų kokybę rinkis hyperx. P.S Vitalikas man šitas siūlė : https://www.topocentras.lt/ausines-logitech-gaming-g430.html Pats su jomis lošia ir yra patenkintas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 20, 2018 reklama paveikia zmones :^( 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas TiFicate Parašė Birželio 20, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 20, 2018 (redaguota) Nemanau,kad tau reikia pirkti naujas ausines del ear cupu, pats turiu razer kraken 7.1 ir lygiai ta pati problema buvo pries ~4 men, tai tiesiog uzsisakiau uz 3 eur (is razer ~30eur) is ebay japoniskas padielkas ear cupu. Nusiemi tuos pasenusius ear cupus ir uzdedi naujus ir vsio,good to go (p.s nzn as gal siek tiek neatitakiau pirkadamas,o gal japaskes taip padare,kad diametru siek tiek mazesnes uz original cups, tai teko tiesiog nugarele ear cup'u su moment klijais patepti) Redaguota Birželio 20, 2018 TiFicate Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Birželio 20, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Birželio 20, 2018 nepagalvojau kad galima pasikeist reiketu paieskot..busi sutaupes 100e mna :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Birželio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 20, 2018 Lygiai taip pat nusibaige mano seni krakenai tik dar viena ausine nuluzo kazkaip . Ko gero, kad kokybe, kas nenaujiena su razeriais. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Birželio 20, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Birželio 20, 2018 (redaguota) 6 valandas prieš , Princese said: Turėjau Cloud II ir Revolver. Nu man asmeniškai cloud 2 labiau patiko :D Bet čia turbūt labiau dėl patogumo. Revolver sukurtos vyriškoms galvoms. Nes užsidėjus man tas dirželis laisvas lieka ir vos ne iki kaklo nusileidžia tos ausinės. Laisvai kabo, kitaip sakant, tas man nepatiko. Aišku nėra padėties be išeities (tarp lankelio ir dirželio tarpo, įsidėjau paralono gabalą ). + jos sunkesnės man pasirodė už cloud. O garso atžvilgiu + - panašu. Bent mano ausis didelio skirtumo neišgirdo. Va, jeigu lygint su kokia Siberia (kurią irgi turiu, ir Dieve apsaugok nuo mano sentimentų, nes nusipirkau ir tas ausines, kurios yra visiškas šššš), tai skirtumas tikrai kaip diena ir naktis. Ir garsas žymiai malonesnis hyperx. Reziume. Jeigu nori, kad kaina atitiktų kokybę rinkis hyperx. P.S Vitalikas man šitas siūlė : https://www.topocentras.lt/ausines-logitech-gaming-g430.html Pats su jomis lošia ir yra patenkintas. graziai sitos atrodo.. cia medziaga kaip matau.. speju geriau butu nei mano odines... ilgiau medziagines laikytu gal nei pora metu :D Redaguota Birželio 20, 2018 CrissCross Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 21, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 21, 2018 turiu cloud 2, ir nesigailiu kad palikau 100e uz jas, metalines netaip lengva sulauzyt, suges sitos, sekanti karta pirksiu tas pacias Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar