Jump to content
Create New...

vericas - nepagarba serverio zaidejam - vartotojam


stepas30

Rekomenduojami pranešimai

2 minutes prieš, deivius1 said:

As dar ne taip grubiai bendrauju ir man giliai nusispjaut :D o cia veikejas negavo "mandagaus" atsakymo ir jau uzsisikt ant admin bandot uz tai. Manau pamirstate kad tai nera nei imone nei kokia veikla, cia projektas kur viskas ne pelno naudai o tesiog susivelka chebra saudytis, bendraut, pasipjaut. 

Taisykles del bendro grozio idetos ir kad serve neisiplestu chaosas, jos nera kazkoks gelezinis kirvis kur laikais arba nukirstas busi, suprask tai biesiau neanalizaves visko. 

tokiu atveju savo situos sakinius pridek prie taisykliu. ir beto as ta ir darau pjaunuosi su zaidejeis ir adminais o jie mane baudzia ir apriboje snekejimo teise. nors as ateinu pakalbeti :D kaip ir sakei. bendrauti. as visad bendrauju :) poto "Taisykles del bendro grozio idetos ir kad serve neisiplestu chaosas, jos nera kazkoks gelezinis kirvis kur laikais arba nukirstas busi" tai va del bendro grozio idetos. tai siuliciau naikinti tas taisykles. ir paprasyti visu elgtis grazei mandagei. jei nesielge grazei mandagei galima paprasyti iseiti is serverio arba busi iskikinamas arba mute ir pasiulai irnkis :D ir nebebus tos nepykantos. o cyterem ban. ir admin galvos skausmas pasibaigs :D daba viso servo politika tokia surasyta isdestyta kaip pelno siekenti organizacija o ne seip 4fun projektas :D atsizvelkit y tai :)

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

10 minutes prieš, Roach Nigga said:

Biesiau, tai jei isims taisykles, tada vel atsiras tokiu "bulviu" kaip tu, kurie prisipisines, kad nera taisykliu ir vel kels chaosa, kodel ju nera ir kodel mane baudziat:DDD Tai realiai, kaip 25 metu ciuvas kalbi visiskus sudus...

oo tu mane ir yzeidei,  toj ir tau tema garbina sukursiu jog mane yzeidineji

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

4 minutes prieš, deivius1 said:

Ka tu matai naudingo kai kartoji tas pacias frazas apie 75 kartus kol jos ne tik pabosta, ne tik uzpisa bet ir vercia ieskot budu betkokiu kad tik nematyt tavo postu ar girdet taves... Bandziau as draugiskai su tavim bet tu servose i kazkoki autista cia virsti... galbut mes tau bloga itaka darom ir tau metas kitur keliauti?

frazes pvz. pateik. ir kodel jos zalingos? su manim visada galima draugiskai kompromisa rasti, bet manes netenkina tokie dalykai kaip nesikisk, stenkis ignoruoti ir pns nes nieko nepadarysi. tai va sneku su zmonem, sudarau yvaires situacijas. ziurimi administratorei kaip jie reguoja y konfliktines situacijas. kai jie moka skirti kur yra provokacija o kur ne, ar moka argumentuoti tinkamai ir taktiskai. ar greit paluzsta ir pradeda zaidejus siuntineti ar siuliti lauke susitikti isiaiskinti ir pns. jei jusu vyrai taip lengvai palusta ir aptemsta protas del paprastu pokalbiu. tai atsiprasau. patarimas visiem. ismokit racionalei mastyti. kitas dalykas pasidomekite kas yra autistai, ir tada kai vadinat zmones autistais argumentuokit kurie bruozai atitinka butent tam autistu apibudinimiu. jei nesugebat. tai ir nepriskirtit zmoniu prie  ligoniu jei nesuvokete kaip argumentuoti savo nuomone.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search