peacful Parašė Gegužės 11, 2018 Share Parašė Gegužės 11, 2018 (redaguota) atejau penktadieni pazaisti pasaudyt su chebra atejau. ir mane uzbanino uz nieka net nesupratau ziuriu banned. prasau adminas kuris isbaninai atsakingiau ziureti i savo pareigas nes tai zlugdo serveri :( su pagarba ir unbano noriu :) http://bachuruservas.eu/bans/index.php?p=banlist&searchText=peacful&Submit= PEACFUL WARRIOR Redaguota Gegužės 11, 2018 peacful neparasiau kad unbano noriu... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
peacful Parašė Gegužės 11, 2018 Author Share Parašė Gegužės 11, 2018 51 minutes prieš, vericas said: Ban ka ban? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
peacful Parašė Gegužės 11, 2018 Author Share Parašė Gegužės 11, 2018 POnas moderatoriau as cia pirma syki esu ir nieko nesuprantu vos radau kur parasyti :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gegužės 11, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gegužės 11, 2018 Player Ganksterys Steam ID STEAM_1:0:221109707 Steam3 ID [U:1:442219414] Steam Community 76561198402485142 Na man atrodo kad ne pirma syki, bet idomu ka @Clarity papasakos. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Gegužės 11, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 11, 2018 Jeigu iš tiesų gavęs baną ir žaidžia su kitu acc, tai tikrai vertas bausmės. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Gegužės 11, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 11, 2018 Nereikia Clarity nuomones, as buvau serve tuo pat metu. Pradzioje labai plepus vaikas pasirode, tada labai ikyriai plepus. Gavo nuo manes mute. Kai nebegalejo sneketi, pradejo lakstyti saviems is paskos, saudyt i juos, isdavineti pozicija. Buvo kelis kart ispetas, bet jam nusisvilpt buvo i ispejimus, nes "Moku pasiskusti forume, brol" ar kazkas tokio. Gaves trumpa bana, atejo su kitu accountu ir pradejo kalbeti, manydamas kad nepazinsim is balso. Atitinkamai bausme gavo uz bausmiu apeidinejima. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gegužės 11, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gegužės 11, 2018 25 minutes prieš, deivius1 said: Duokit abieju accountu linkus, @MaSk patikrins ip, pratesim bausme iki menesiuko jeigu sutaps,su galimybe issipirkt uz 3 menesiu vip. abu acc turi ban, gali pasiziuret ir be masko ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar