Svečias Parašė Gegužės 4, 2018 Share Parašė Gegužės 4, 2018 Turiu labai ydomų pasiūlymą draugai. Ką manote apie bachurų servo susitikimą gyvai per sekantį kokį didelį renginį, kaip pavyzdžiui Gameon. Galėtume geriau susipažinti vienas su kitais, pasitarti dėl įvairiausių serverio padėties smulkmenų ir bendrai praleisti linksmai laiką. Ką manome? Ar įmanoma? Ar jau taip buve? Išsakykite savo nuomonę komentaruose draugai! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Gegužės 4, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 4, 2018 (redaguota) Jei bus Biesius ir Blackie i'm in :DDDDD Redaguota Gegužės 4, 2018 ✪ wokeN Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 4, 2018 Share Parašė Gegužės 4, 2018 as ir noreciau kad butu vienas toks zmogus. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 4, 2018 Share Parašė Gegužės 4, 2018 Bet manau butu tikrai labai smagu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Takesi Parašė Gegužės 4, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 4, 2018 2 valandas prieš , Zuba said: as ir noreciau kad butu vienas toks zmogus. visi zinom kad gelele noretum sutikti :D 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 4, 2018 Share Parašė Gegužės 4, 2018 16 minutes prieš, Takesi said: visi zinom kad gelele noretum sutikti :D Nieks nezino, nieko nesakysiu takesi🤐. Manau toki milziniski renginiai, kaip gameon butu gera proga, nes nemazai kas is musu ir taip ten bus. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Gegužės 5, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 5, 2018 (redaguota) 8 valandas prieš , Zuba said: Nieks nezino, nieko nesakysiu takesi🤐. Manau toki milziniski renginiai, kaip gameon butu gera proga, nes nemazai kas is musu ir taip ten bus. O tai mes susitikt ar sugert norim ? Nes man antras variantas tikrai priimtinesnis. Gameone vaikų darželis ten renkasi Redaguota Gegužės 5, 2018 yeetyeet 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 9 minutes prieš, yeetyeet said: O tai mes susitikt ar sugert norim ? Nes man antras variantas tikrai priimtinesnis. Gameone vaikų darželis ten renkasi Tai po to galim ir sugert vaziuot. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gegužės 5, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 5, 2018 Girdejau pas pona DaTrolli yra plotai, zuba apmoka visas išlaidas nes jo pasiūlymas :D 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 5, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 5, 2018 1.6 laikais buvo įgyvendinti tokie pasiūlymai ir buvo pavyke suorganizuoti kelis meetus, dabar kažin kiek žmonių pasirašytu ir tikrai dalyvautu tokiame renginyje. Reikėtų gerai suplanuoti, kad pritraukti liaudies . :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 Svarbu butu daug maisto, nes Zuba megsta maista. Bet sakau geras variantas kokiame gameone susimeetint, ten pakimarint, o po to kazka rimciau varyt veikt po renginio. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 4 valandas prieš , deivius1 said: Pataisysiu tave. Visi zino kad gelele noretu mane sutikt* (ir sumust) Chebra baigiam su gelele, gal noriu susitikt su ja, gal ne, gal ji nori kazka sumust, gal ne, bet db nesvarbu tai. Svarbiausia musu community friendship stiprinimas ir geras laiko praleidimas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 Jeigu kazkas turi priesu ir jaudinasi del saugumo, tai saugumu pats pasirupinsiu. Rimvis bus ramus prie manes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 Nelabai bendrauju su princese, bet kiek maciau ji labai geras zmogus. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 Man nereikia respecto, pripazinimo ar administratoriaus posto kokio nors. As nekalbu su visais graziai ir draugiskai galvodamas kad “ va cia pakalbesiu su visais graziai, gausiu respecto, busiu kietas” . As visai tai darau, nes man patinka, kaip kiti buna laimingi ir išklausyti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Gegužės 5, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 5, 2018 34 minutes prieš, Zuba said: Man nereikia respecto, pripazinimo ar administratoriaus posto kokio nors. As nekalbu su visais graziai ir draugiskai galvodamas kad “ va cia pakalbesiu su visais graziai, gausiu respecto, busiu kietas” . As visai tai darau, nes man patinka, kaip kiti buna laimingi ir išklausyti. Nu tau nieks ir nesiūlo administratoriaus posto, bet jo, taip ir toliau! Šviesk žmones, išklausyk ir paguosk! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 5 minutes prieš, yeetyeet said: Nu tau nieks ir nesiūlo administratoriaus posto, bet jo, taip ir toliau! Šviesk žmones, išklausyk ir paguosk! Pastaruoju metu mane sviecia. Esu labai dekingas rembo tevui. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Gegužės 5, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 5, 2018 Jeigu tikrai būtų norinčių, tai galima būtų paplanuoti. Plotą kaip sako trolis, galima pas mane rengti. Bet čia dar reikia laiko, nes namas statybų eigoje. Kitais metais jau bus visai kul. Pirtelę šiuo metu įrenginėjam. O ko daugiau jum reik... netas, porą kompų, pirtelė, šaltas alus, vietos sočiai - pievelė didelė. :D Dar žolytės parūpint galėsiu. Bet kaip ir sakiau, šiemet nesigaus 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Gegužės 5, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 5, 2018 Ahhh, o as jau va daiktus buvau pradejes rinktis.... Na isties gaila. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 26 minutes prieš, Princese said: Jeigu tikrai būtų norinčių, tai galima būtų paplanuoti. Plotą kaip sako trolis, galima pas mane rengti. Bet čia dar reikia laiko, nes namas statybų eigoje. Kitais metais jau bus visai kul. Pirtelę šiuo metu įrenginėjam. O ko daugiau jum reik... netas, porą kompų, pirtelė, šaltas alus, vietos sočiai - pievelė didelė. :D Dar žolytės parūpint galėsiu. Bet kaip ir sakiau, šiemet nesigaus Galiu pasiimti savo komanda ir padeti pastatyti nama. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Gegužės 5, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 5, 2018 3 valandas prieš , Princese said: Jeigu tikrai būtų norinčių, tai galima būtų paplanuoti. Plotą kaip sako trolis, galima pas mane rengti. Bet čia dar reikia laiko, nes namas statybų eigoje. Kitais metais jau bus visai kul. Pirtelę šiuo metu įrenginėjam. O ko daugiau jum reik... netas, porą kompų, pirtelė, šaltas alus, vietos sočiai - pievelė didelė. :D Dar žolytės parūpint galėsiu. Bet kaip ir sakiau, šiemet nesigaus Statykit statykit....jau įsivaizduoju, kaip GrabitiL'as nekviestas kiaurai namo sieną į virtuvę įvažiuoja su savo civic'u, išlipa ir jaunatvišku balseliu užbliauna: "Tai ką bl* nelaukėt!!!" :D Akk tos svajonės.. :D 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 turiu visiem geru naujienu. Sake ir gelele vaziuotu . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Gegužės 5, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 5, 2018 ss numesk, jei ji varo - visi varo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 5, 2018 Share Parašė Gegužės 5, 2018 17 minutes prieš, Roach Nigga said: ss numesk, jei ji varo - visi varo. Demo paprasyk pas admintus, sneketa buvo. Garantuoju jusu sauguma, sukontroliuosiu gelele pats asmeniskai, nieko ji neuzpuls. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 23, 2018 Share Parašė Gegužės 23, 2018 tai davai chebra, kaip del to susitikimo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar