Micro Parašė Balandžio 25, 2018 Share Parašė Balandžio 25, 2018 Zodziu buvau gaves ban uz aim assist ir pns, bet panasu, kad ban'a gavau ne uz aim assist o uz buvusi vac'd acc taigi banintam accountuj ten apie 90 dienu. Rase, kad prasyt unbano kai praeis 100d nuo vac, bet tos kelios dienos nieko cia nepakeis. Sena Anketa: Mano Account'as: https://steamcommunity.com/id/MicroM/ Pasitiketi turetume nes: Accountas 52 LVL ir man ji butu gaila prarasti. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 25, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 25, 2018 nt Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Balandžio 26, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 26, 2018 31lvl uz 3 raktus pasikeliau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Micro Parašė Balandžio 26, 2018 Author Share Parašė Balandžio 26, 2018 8 minutes prieš, ledzitas said: 31lvl uz 3 raktus pasikeliau As uz 7 :D Esme ne tame siaip ar taip, cytint daugiau nesiruosiu, jau ir pats pasimokiau. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar