Domis Rajono Prižiūrėtojas Parašė Balandžio 18, 2018 Share Parašė Balandžio 18, 2018 Sveiki as esu Maksas Rajono Prižiurėtojas ir nebe suprantu kas sitam serverui darosi,jau snd antra karta Pirma karta su usp nusoviau zmogu i galva,antra karta katik nusipirkau negev ir tiesiog pradejau sprayint vienas zmogus mire nuo hs o kitas nuo body ir iskart imsete lentele kad gavau man uz aimbot,nors tokio net nenaudoju Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 19, 2018 Administratorius Share Parašė Balandžio 19, 2018 7 valandas prieš , Domis Rajono Prižiūrėtojas said: Sveiki as esu Maksas Rajono Prižiurėtojas ir nebe suprantu kas sitam serverui darosi,jau snd antra karta Pirma karta su usp nusoviau zmogu i galva,antra karta katik nusipirkau negev ir tiesiog pradejau sprayint vienas zmogus mire nuo hs o kitas nuo body ir iskart imsete lentele kad gavau man uz aimbot,nors tokio net nenaudoju Sveikas Maksai Rajono Prižiurėtojau! Isitikink, kad nenaudoji super sajano galiu ir nesaudai greiciau uz kitus, o tai reiskia, kad nenaudoji papildomu scriptu, macro, ar super peles greicio. Sekmes tobulejime.ir neprarask vilties. 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Domis Rajono Prižiūrėtojas Parašė Balandžio 19, 2018 Author Share Parašė Balandžio 19, 2018 Nk,nenaudoju sjp pievas saudai nuemu viena zmogu iskarto aimbot Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sukampravic69 Parašė Balandžio 19, 2018 Share Parašė Balandžio 19, 2018 Tvarkykit tuos savo sesiamecius kuroe gali banus deti, mirsta pradeda ragint ir bam bana deda susitvarkykit dap!so Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar