Vycka Spiritas Parašė Kovo 27, 2018 Share Parašė Kovo 27, 2018 atbaninkit nebeužpiskit už nieka bana gavau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Vycka Spiritas Parašė Kovo 27, 2018 Author Share Parašė Kovo 27, 2018 Greičiau žiurekit ir atbaninnkit , pirma karta už klaida atleisiu :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Kovo 27, 2018 Veteranas Share Parašė Kovo 27, 2018 Klaida tai klaida. Bet pagal mane nėra sveika vedžioti į žmones per sienas hah. Bet galbūt aš klystu. Nors ir tavo statistika crappy, bet žaidimas keistas buvo. Epizodu tokiu buvo, kad nu legit žaidėjai taip nedaro. Prašau kitų adminu demo peržiūros, dust2 map buvo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Vycka Spiritas Parašė Kovo 27, 2018 Author Share Parašė Kovo 27, 2018 man tai juokas ima skaitant , manau sumaišei mane su kaikuo jei ne tai neturiu žodžiu daugiau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Kovo 27, 2018 Veteranas Share Parašė Kovo 27, 2018 DEMO Paskubotai manau uzdejai. 9 roundus praziurejau, jis net i ta kuri mato nesugeba i ji nusitaikyt. Jei ten biski per siena pavedziojo tai tik atsitiktinumas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Vycka Spiritas Parašė Kovo 27, 2018 Author Share Parašė Kovo 27, 2018 pagaliau atsirado nors vienas normalus kuris supranta Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Kovo 28, 2018 Veteranas Share Parašė Kovo 28, 2018 7 valandas prieš , Vycka Spiritas said: pagaliau atsirado nors vienas normalus kuris supranta Okey, jeigu dar ne unbanned, tai unbanninu. Atsiprašau, mano klaida. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Kovo 28, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 28, 2018 ok atbaninau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Vycka Spiritas Parašė Kovo 28, 2018 Author Share Parašė Kovo 28, 2018 dabar visai kita kalba, DEKUI! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar