Veteranas Kerk Parašė Vasario 18, 2018 Veteranas Share Parašė Vasario 18, 2018 Jusu Nick bei steam id - Majin (sitam serveryje geriau zinomas kaip Kerk)Kada ir kuriame serve nubaude? Serveris nr.2 14:47Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - ArtasKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? Artui turbut pasirode itartini mano suviai, pries tai jis voice chate paklause ar as pajunges aima.. Nieko stebuklingo nebuvo ir bana gavau ne po to kai ji nuzudziau, bet kai nutapinau kita zaideja ir sekanti stray kulka kibo ir salia jo tupinciam. Bent tiek, kad banas ne 'salty'. :) Suprantu, kad atejes naujas, nezinomas zaidejas daro tokius fyntus gali atrodyti itartinai, bet noreciau, kad bent demo butu perziureta. Kadangi nezinau kaip kitaip imanoma irodyti, jog nenaudoju nieko, tai remsiuosi i ta fakta, kad esu ne naujas zaidejes sitam serveri, kai kurie is pastoviu/geriau zinomu serverio zaideju turbut patvirtintu, jog nesu visiskas batonas. cs go turiu apie 3000 valandu +, pastoviai perku vip paslaugas ir panasiai. Cs go yra vienintelis zaidimas i kuri investavau tiek savo laiko ir jauciuosi lyg cheatint jame butu saves apgaudinejimas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Vasario 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Vasario 18, 2018 Kokiame map'e gavai ban? office? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Vasario 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Vasario 18, 2018 viskas tvarkoi, jei tikrai necytinai atbaninsim taip office, dar demo ner Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Vasario 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Vasario 18, 2018 alright paziurejau demo, tuos epizodus kur ziurejau tikrai pasirode kaip aimas, buciau paziurejas ilgiau jei ne private profile ir silver1 rank. atbaninu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Vasario 18, 2018 Author Veteranas Share Parašė Vasario 18, 2018 Dekui. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Vasario 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Vasario 18, 2018 Tiek ilgai žiurejau ta demo :D o čia unban bet šiaip toks keistai šaudantis :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Vasario 18, 2018 Author Veteranas Share Parašė Vasario 18, 2018 Prefire tai prefire, bet ar ten ne kas karta kazkas su awp stovi arba laukia? :D Priimsiu kaip komplimenta. :) o kai as ji ten nusoviau tai jis repeekino po to kai ji jau maciau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Vasario 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Vasario 18, 2018 29 minutes prieš, skycircle said: Tiek ilgai žiurejau ta demo :D o čia unban bet šiaip toks keistai šaudantis :/ kai uzbaninau, buvau tik pora epizodu paziurejas, 2-6 rounde ir pries pat bana 2x hs, labai keistai tampe jis ta taikinuka, atrode lyg aim nu paziurejus demo, taip ir isliko tik tas keistas flick i galva 2-6 rounde kadangi mano banas, as turiu pilna teise be kitu adminu nuimti ji nebent norit permusti mano bana ir dauguma adminu patvirtins kad jis cytino Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Vasario 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Vasario 18, 2018 5 minutes prieš, Art said: kai uzbaninau, buvau tik pora epizodu paziurejas, 2-6 rounde ir pries pat bana 2x hs, labai keistai tampe jis ta taikinuka, atrode lyg aim nu paziurejus demo, taip ir isliko tik tas keistas flick i galva 2-6 rounde kadangi mano banas, as turiu pilna teise be kitu adminu nuimti ji nebent norit permusti mano bana ir dauguma adminu patvirtins kad jis cytino Man tai nesvarbu aš to bano nesureikšminu. Man nei šilta nei šalta ar jis bane sedes ar unbane :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Problemas. Parašė Vasario 18, 2018 Veteranas Share Parašė Vasario 18, 2018 Bandęs ne kartą prigauti bet nepavyko.. Dažai ateina ir šaudo šūdus.. na bet kaip sakoma visi čia pas mus Musofkės skilai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Vasario 18, 2018 Author Veteranas Share Parašė Vasario 18, 2018 (redaguota) Nevadinciau saves masofkes skillu ar apskritai skillu. Kartais iseina gerai pazaisti, kartais ne. Gerus 2,5k valandu praleidau mm, faceit ir esea. Po to nusprendziau competetive nebezaisti nes ten daugiau nervu, nei malonumo. Kadangi dirbu uzsieni, smagu kartais isgirsti Lietuviskus balsus, todel cia ir zaidziu. Serverio lygmenyje su awp 'pagaves forma' (pasigirsiu) zaidziu tikrai neblogai :) ypac zinant kad vidutinio zaidejo rankas tikrai zemesnis nei supreme, kuri as jau 2 metus pastoviai laikau nesvarbu kokias pertraukas pasiimciau. Turiu labai daug irasu is senesniu machu kaip tuos pacius 'sudus' saudau tiek bachuru serve tiek matchmaking ir faceit ir esea. Arto minetus one tapus galeciau pakomentuot tik kaip 'luck', nes tikrai ne ant tiek skilled esu kad nuo vieno galvos ant kito nuflikinciau pastoviai, nors ir zaidejai buvo labai arti vienas kito, man paciam tuo momentu pasirode lyg 'stray bullet' buciau pataikes i antra. Pries ateidamas po pertraukos i serveri visa savaite zaidziau ffa hsdm, workshopus, nes buvau padares ilga pertrauka. Atvirai pasakius garbage aimas pas mane palikes, tai man paciam linksma, kad isvis kazka pataikau. Problemai sitam serveryje yra zaideju daug geresniu uz mane, jie dar ne tokius sudus saudo. Mano supratimu visus issiskiriancius zaidejus administracija turetu bent viena karta patikrinti. Bet tavo komentaras su didele pagieza nuskambejo :D Redaguota Vasario 18, 2018 Kerk 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar