Jump to content
Create New...

Adminas


# Edga

Rekomenduojami pranešimai

Jusu Nick bei steam id - ✸✸Edga✸✸ STEAM_1:0:205999533
Kada ir kuriame serve nubaude? - 29-01-2018, 14:26  csgo 2 servas,  map De Piranesi
Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - Marrihuana
Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? -  Hateris juodas, kaip jis dar serva priziuri... Atejo vaikas prasneko per mick  lenkiskai, uzuot mutines ar ispejes angliskai kad kalbetu :) jo zodziai>>>> Shut up u litlle Fagot?  I hate u, nekenciu lenku visa sirdim :)  Paklaustas kdl jis tai saukia pasiule uzsikist ( nes jis gi adminas ) pasiuliau pridust tai gavau savaitei mute :) jei adminas nesivaldo ar jam reikalingos tokios teises?  Man tai tas mutas vienodai bet kai toks grybas ereliu nupešiotu save laiko nes adminas tai..

  • Pakeliam 4
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Tau metu? Baxuriuk As kai suauges i metus nebeziuriu. O tu kad isizeidei uz pridusk tai tyliu. O kad bandai kazka irodyt tai. Tu vien parodei koks esi zmogus su tuo shut up u little fagot.. uzuot ji pizdavojes galejai muta jam det.. nesugebi valdytis palik admin.

Redaguota # Edga
...
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Na nemanau kad ispejimas turetu būti "Shut up Poland kurva" "Shut up litlle fagot Poland" "pašol nx Poland" "Pašol nx malalietka jibana" ir tada tau pasake Edga Kad protas tavo kaip mažo vaiko. Ir pasake marihuana kad nekenčia lenku. ir edga sako pridusk nes stumi ant vaiko. Na žodžiu man rodos gal but būtų isprude ten vienas kartas nieko tokio kiek manyčiau visi ten kažką leptelim ar akščiau ar veliau na bet čia tau kaip adminui, man rodos galejiai išviso ten neižeidineti to vaiko o tisiog jam mute uždeti. Na o jei Marihuana isižeide kad pasake uždusk jau čia jo nuosprendis, nors nemanau kad jam tokia bausme turetu būti už tai. (Jei kiti adminai žiures tai 2:0 kai beliko 30sec iki pabaigos raundo)

  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Sutinku. kaip adminas turetum but pagarbesnis visu atzvilgiu. kiekvienas zaidejas yra dalele serverio ar vaikas ar paauglys ar tevas ar mociute. juk pats ir nenoretum sulaukt pasol nx lietuvi ar kazka ;Dd just sayin bet tikrai valdytis reik ypac adminam x)

  • Pakeliam 5
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Buvau serve tuo metu, girdejau viska. Marihuana visada toks buvo. Tikrai pamenu koks jis buvo kai nebuvo adminas, pasikeitimai matos. Manau jam drausmes reikia (nenoriu pyktis ) bet tikrai reikia. Atsisaudyt vienu kitu zodziu gali, bet jei taip stumiama as pries. As net jei ir vaikas prakalba perspeju kad nekalbetu, marihuana iskart deda bausme. kazkur skaiciau kad vaikas per csgo irgi publike nemokejo issikviest policijos, buvo namie vienas, ir susikalbejo per csgo kad jam iskviestu policija. bausmes dalint reikia tiem kurie ateja i serva iskart sako ka duhai ir panasiai,arba klyke bet kurie tik pasisveika nematau kad cia problema kazkokia. Pirma karta rasau. Nesusireiksminkit.

  • Pakeliam 5
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Tegu stuma pats lenkiskas prekes perkia ir verkia :) nezinau cia verta keltis Marihuanai buvo, bet  toks vaidmuo tikrai netinkamas priz :) kuris atsakingas turi buti uz serv priez o ne zmoniu pzdavojima :) asmeniskai as nekenciu tokiu hateriu... aciu uz supratima ir palaikima. Pamirsai admin priz taisykles skaityk jas is naujo ir uzsirasyk ant sienos. nesusitvarkai su pareigomis, palik jas, kazkas jas atliks geriau ir be pykcio :)

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search