ZERKje Parašė Sausio 28, 2018 Share Parašė Sausio 28, 2018 uzbanino v1tal1k laikas 2:18 PM ~ mapas aim_deagle7k lygtais reason wh banas visiskai uz nieka vienas zmogus pasake kad ale as wh veliau sumasciau pajuokauti zedamas i mapa kur mano komandos draugai mato enemy as per dezes saudau i ta puse tai gal galbut pamane kad wh nezinau bet kad nenaudoju tai tikrai :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
☆Žiniuonis☆ Parašė Sausio 28, 2018 Share Parašė Sausio 28, 2018 demo numeskit:D 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 28, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 28, 2018 nereikejo erzinti, cia labai daug jautriu, pagal mane wh nera ar bent per mazai kabliuku. kaip ir sake paerzino, pasaude i priesus pagal radara... demo 20180128-135440-workshop-213583302-aim_deagle7k.dem 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Sausio 28, 2018 Veteranas Share Parašė Sausio 28, 2018 Nu cia map toks, be to vieno prefire nelabai kas uzkliuvo. gal tik uzkliuvo kad palapine pasistates prie to forklifto sedejo visus round. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Problemas. Parašė Sausio 28, 2018 Veteranas Share Parašė Sausio 28, 2018 Jokio wh aim nematyti.. Patarimas nezaisti su ADMIN! nes kito karto nebebus, ir nebusi unbanintas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Sausio 28, 2018 ★Vip★ Share Parašė Sausio 28, 2018 Wh kaip ir nėra kiek manyčiau pagal mane. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
☆Žiniuonis☆ Parašė Sausio 28, 2018 Share Parašė Sausio 28, 2018 Jokio wh as čia nemačiau. 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 28, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 28, 2018 atbaninu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar