Jump to content
Create New...

ban


Bulldozeris

Rekomenduojami pranešimai

mane banino del BullDoser nickname :D ir adminas raso pasikeisk nickname antraip po 5min gausi ban, net 1min nepraejo ir gavau ban :D ir kas su tuo bulldozeriu nickname ? tp cia kazkoks savininkas pasivadines bulldozeriu ar kaip cia suprast ? o apie pati admina neturiu zodziu kuris mane banino, nepraejus 5min banino :DDD kas per š, ir pasakykit kas ta antrasis bulldozeris ?????????????????????

 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Kiek išsiaiškinau tai ta nick naudoja kažkoks nuolatinis žaidejas o tu nuo jo nukopijavai todėl adminas tau pasake kad pasikeistum ir tave iškickino. Beje susikurk savo nick nekopijuok kitu nick'us patikek nera malonu kai atsiranda kitas žmogus su tavo nick. Nes kiek matau net editinai kad butu same nick kaip ir to žaidejo. "http://steamcommunity.com/id/buldozeriai455/" žiurejau nick history

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

As pirma karta atejau i sita serva pries 3 dienas ir nuo to laiko nemaciau jokio BullDoserio, ir net nezinojau, kad kazkoks zymiausias Lietuvoje traderis yra Bulldoseris :DDDDD mano manymu visi gali but gerais traderiais tik reikia reputacijos, ir net csgo chate rasau kodel visiem akis traukiu pasivadindamas bulldoseriu ir neivienas neatrase ir toliau rasineja keisk nickname nu pzda D: bet va jau supratau del ko.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search