★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 16, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 16, 2017 Sveiki, klausimas kažin kuria pirkti klavetūra? pgr. klausimas kuri geriau pirkti žaidimam mechanine ar membranine? :| Ieškau iki 100 euru kažkur. Viena iš klavetūra susidomejau tai Razer Oranta Chroma Link arba hyperx alloy fps pro Link Patarkit kuri geriau imt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ gelele Parašė Gruodžio 16, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 16, 2017 Nepades geriau saudyt, vistiek botega liksi :P :D 1 1 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Morkiuss Parašė Gruodžio 16, 2017 Share Parašė Gruodžio 16, 2017 imk membranine nes tos mechanines ten nieko geriau nebent nori is proto isvest ta su kuo gyveni 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ KaMinsKK Parašė Gruodžio 17, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 Jeigu dėl apšvietimo imi ir tylių knopkių tai tada imi Razer, o jei dėl tikslumo ir ilgesnio tarnavimo patarčiau Hyperx, jeigu paimtai su MX cherry red tai šitas gal ir geresnis variantas būtų. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 17, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 Prieš 1 Valandą, KaMinsKK said: Jeigu dėl apšvietimo imi ir tylių knopkių tai tada imi Razer, o jei dėl tikslumo ir ilgesnio tarnavimo patarčiau Hyperx, jeigu paimtai su MX cherry red tai šitas gal ir geresnis variantas būtų. tai manyčiau ta razer oranta ten mechanine ir membranine tipo kažkaip sujungtai. O cherry red nžn man kažkaip žiurejau kad tas paspaudimas ties puse miktuko kai nuspaudi ir pasispaudžia :/ 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ KaMinsKK Parašė Gruodžio 17, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 32 minutes prieš, skycircle said: tai manyčiau ta razer oranta ten mechanine ir membranine tipo kažkaip sujungtai. O cherry red nžn man kažkaip žiurejau kad tas paspaudimas ties puse miktuko kai nuspaudi ir pasispaudžia :/ Kaip tyčia žiurėjau razer ornata noice testą tai žinok nė velnio netyli... Sakyčiau triukšmingiau už blue switchus. O šiaip jei nemegsti pasipriešinimo kai spaudi tai gal ir ok sakyčiau. Bet still pilnai mechaninė kažkaip labiau patvarumu pasižymi ir jauti labiau kai knopke paspaudi. O šiaip geriausia nulek į kokią parduotuvę ir prasibandyk kuri tau labiau tinka :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 17, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 48 minutes prieš, KaMinsKK said: Kaip tyčia žiurėjau razer ornata noice testą tai žinok nė velnio netyli... Sakyčiau triukšmingiau už blue switchus. O šiaip jei nemegsti pasipriešinimo kai spaudi tai gal ir ok sakyčiau. Bet still pilnai mechaninė kažkaip labiau patvarumu pasižymi ir jauti labiau kai knopke paspaudi. O šiaip geriausia nulek į kokią parduotuvę ir prasibandyk kuri tau labiau tinka :) Oranta yra pliusas kad gali nusistatyti pagal save spalvas po to nžn aš tos klaveturos nedaužau :D tai man tas patvarumas tai kaip ir nelabai butinas dėl triukšmo gal šiek tiek reikšme man yra bet ko noret jug mechanine :D o labiau man tas miktuko paspaudimas reiškmingas tikriausiai bet yra problema kaip prikrenta visokiu dulkiu į klavetura po to sunku išvalyti tai nžn kaip manau ant hyperx klaveturos gal nebutu problemos išvalyti tuos tarpus :/ net nžn visi turi pliusus ir minusus lol :D O gal kas turit pasiūlyti koki geresne klavetura? p.s. lietuvoje mažiausiai reiktu 10 krautuviu apvažiuoti kad patikrintum klaveturas :D beje dar važiuoti reiktu man į klp arba šiaulius nes pas mane mažas pasirinkimas. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ KaMinsKK Parašė Gruodžio 17, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 Del spalvu pasirinkimo esu įsitikines, kad vistiek žaisi su vienspalviu arba nemirgančiu režimu. Del ornatos kiek žiejau tas hybrid switchas nėra sandarus tai dėl dulkių kaupimosi esi teisus. Dar šita gali pažiet tikrai padoriai atrodo ir t.t : http://www.skytech.lt/nkg0957-genesis-rx85-mechanine-zaidimu-usb-klaviatura-kailh-red-mygtukais-baltu--p-364930.html 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 17, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 35 minutes prieš, KaMinsKK said: Del spalvu pasirinkimo esu įsitikines, kad vistiek žaisi su vienspalviu arba nemirgančiu režimu. Del ornatos kiek žiejau tas hybrid switchas nėra sandarus tai dėl dulkių kaupimosi esi teisus. Dar šita gali pažiet tikrai padoriai atrodo ir t.t : http://www.skytech.lt/nkg0957-genesis-rx85-mechanine-zaidimu-usb-klaviatura-kailh-red-mygtukais-baltu--p-364930.html Nelabai kažkaip šitas rutuliu tikrai nesinaudosiu išviso nereikalingas kaip man nes man beveik viskas valdosi su papildomom programom po to dar kažkaip tos raides font kažkaip nekaip atrodo dar firma nelabai pažistama ir kaip irgi nelabai gundo :/ jau geriau ta hyperx imčiau negu šita nes modelis nekoks šito dizaino. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Gruodžio 17, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 17, 2017 Manau imk su cherry mx switch'ais, patikimi kiek žinau , o su tuo semi-membrane nemanau , kad verta rizikuot 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 17, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 nžn vistiek kažkaip traukia prie razer oranta nes jis turi ten daug apšvietimu kurios gali pats pasidaryti. po to yra "Ergonomic wrist rest" toks atrodo iskirtinis modelis pagal mane. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ KaMinsKK Parašė Gruodžio 17, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 1 valandą prieš , skycircle said: nžn vistiek kažkaip traukia prie razer oranta nes jis turi ten daug apšvietimu kurios gali pats pasidaryti. po to yra "Ergonomic wrist rest" toks atrodo iskirtinis modelis pagal mane. Just buy it... What you waiting for? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 17, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 18 minutes prieš, KaMinsKK said: Just buy it... What you waiting for? :D tai tu palauk neskubek gyventi :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ KaMinsKK Parašė Gruodžio 17, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 Prieš 1 Valandą, skycircle said: tai tu palauk neskubek gyventi :D Ai nu gi šventes arti, neturėsi iš ko švęst :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 17, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 17, 2017 38 minutes prieš, KaMinsKK said: Ai nu gi šventes arti, neturėsi iš ko švęst :) reikia finansus sudurti galu su galu :D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Donis Parašė Gruodžio 18, 2017 Share Parašė Gruodžio 18, 2017 Nežiūrėk Tu į tas spalvas, prikolas bet pamatysi vistiek išjunges arba vieną solid nusistates. :D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 19, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 19, 2017 ar cia rimtai ar man tik vaidenasi? :D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ KaMinsKK Parašė Gruodžio 20, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 20, 2017 Dar kaip tyčia pažiejau tai kaip ir jo, bet kažkaip kreivai žiūrau į šita kainą... :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gruodžio 20, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gruodžio 20, 2017 del klaviaturos tiek daug galvot nereiketu, imk kad tau butu patogi ir kaina normali 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 20, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 20, 2017 (redaguota) 55 minutes prieš, Art said: del klaviaturos tiek daug galvot nereiketu, imk kad tau butu patogi ir kaina normali Vat aš nžn kuri patogi kuri ne kiek kitu klausiau sako razer lušta greit tie miktukai tai db siulo man corsair k70 gal reiks šita žiuret. Arba gal ateis ta klavetura už 16 euru :D pratestuosiu. o dabar kiek bežiurejau nebera ten jau tos klaveturos išeme :D bet mano dar usakymas lyg dar tebera :d Redaguota Gruodžio 20, 2017 skycircle Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gruodžio 20, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gruodžio 20, 2017 1 minute prieš, skycircle said: Vat aš nžn kuri patogi kuri ne kiek kitu klausiau sako razer lušta greit tie miktukai tai db siulo man corsair k70 gal reiks šita žiuret. Arba gal ateis ta klavetura už 16 euru :D savo razer black widow 2013 naudoju gana ilgai ir veikia puikiai kas liecia patoguma, tai visos naujos klaviaturos ir peles buna nepatogios kol nepripranti man asmeniskai skirtumo nera ar mechanine ar paprasta, mechanine labai mygtukai tarska, o naudos 0 dar prikrenta visokio sudo i klaviatura... jei pirkciau imciau uzdara paprasta cia kiekvienam pagal skoni arba nori pries draugus pagirti kad turi brangia klaviatura Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas TiFicate Parašė Gruodžio 20, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 20, 2017 (redaguota) Ble tu cia nebloga deala man atrodo pagavai su ta klaviatura,cia gali buti,kad buvo ivelta klaida, yra nekarta varlei.lt taip buve,kai papigiai telefonus pardavinejo per sistemoj ivelta klaida. Numesk linka :D Redaguota Gruodžio 20, 2017 TiFicate Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 20, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 20, 2017 18 minutes prieš, TiFicate said: Ble tu cia nebloga deala man atrodo pagavai su ta klaviatura,cia gali buti,kad buvo ivelta klaida, yra nekarta varlei.lt taip buve,kai papigiai telefonus pardavinejo per sistemoj ivelta klaida. Numesk linka :D Varke tokia kad usisakiau ir atšauke usakyma :D 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas TiFicate Parašė Gruodžio 20, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 20, 2017 (redaguota) RIP Realiai tai galetum uzgincyt toki bajeri , gal net iki teismu, panasiai uzjudejo musu sistemu inzinerijos destytojas, uzsisake daxuja tlf papigiai ir varle norejo issisukt,bet nepaejo :D Redaguota Gruodžio 20, 2017 TiFicate 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar