Jump to content
Create New...

Pasiūlymas forumo taškai/eurai


skycircle

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

Sveiki, noriu pasiūlyti forumui taškų/eurų sistema.

Kam ji bus naudinga? Retai žmones apsilanko mūsų forume, o šita sistema padės šiek tiek pritraukti žaidėjus ir į forumą kad dalyvautu aktyviau forumo temuose ir dažniau sektu mūsų forumo naujienas/eventus kur rengia mūsų projektas bachuru serveris.

Kaip ji veiks? Tai tikriausiai labai paprasta sistema, kad už kiekviena komentarą/Gera pasiulymą/pagalba kitiems, forumo narys gautu po 0,1 Tašką/Euro centą (Galimas variantas ir 0.2 Taškai/Euro centų). surinkes ten kažkiek tašku jis gales nusipirkt remėjo arba vip statusą serverije. Arba kaip pastebėjau forume vip statusas yra padarytas (Bet nžn kaip jis ten veikia ir ką jie gali padaryti su vip statusu :/)

Kaip jis turi atrodyti?  Po avataru, būtų prierašas kiek jis turi tašku/euro centų (Nesvarbu kaip pavadins). Ir papildomas puslapis su paaiškinimų kaip sistema veikia, kaip gauti forumo tašku/euro centų, viso forumo taškų/euro centų apyvarta kiek išviso yra surinkta.

Kaip susitvarkyti su nariais kurie pastoviai spam'nins nes norės tu taškų/euro centų? Tie kurie pastovei rašynes nesamones be sustojimo gaus ispejima arba tašku nuobauda.

Kaip turi atrodyti tašku/euro centų nuobauda? Jei kažkas praneštu arba pats Pgr. administratorius pamatytu pastovu rašymo į komentarus(spam), iš jo atimtu -0.20 Taskų/Euro centų.

  • Suglumęs 1
  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★
19 minutes prieš, deivius1 said:

Lol. Sita jau siuliau maskui pries kelias savaites ir idet butu lengva jam kaip 2x2 nes vimo.lt jau turi sia sistema ir mes sutariam su to projektu.

Dar papildomu kapeiku zaidejas turetu gauti jeigu jo komentaras susilaukti bent kelis likes.

Laukiam makso nuomones ar imanoma.

Bet kažką biški geresnio jei nepatingetu sukurt kaip minejau "papildomas puslapis su paaiškinimų kaip sistema veikia, kaip gauti forumo tašku/euro centų, viso forumo taškų/euro centų apyvarta kiek išviso yra surinkta." pvz kur yra vip navigacijoj toki panasus sukurt irgi atskira pabrežiu kad rodytu "Kiek forume yra surinkta iš viso tašku/euro centų (apyvarta)" Tarp nariu, adminu ir moderatoriu

  • Like 2
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • MaSk locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search