ristis Posted October 28, 2017 Author Share Posted October 28, 2017 man iskilo klausimas uz ka tu man muta uzdejai ? ka as taip jau stiprriai nusizengiau ir padarriau ar pasakiau kad man mutas savaitei ??? jus gal nebejuokaukit su tokiais dalykais ir tokiais muutinimais.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gedasXdd Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 [quote author=ristis link=topic=1811.msg22842#msg22842 date=1509208846]man iskilo klausimas uz ka tu man muta uzdejai ? ka as taip jau stiprriai nusizengiau ir padarriau ar pasakiau kad man mutas savaitei ??? jus gal nebejuokaukit su tokiais dalykais ir tokiais muutinimais....[/quote]Pradejai ant rimvio vaziuot ir ji provokuot. gavai muta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristis Posted October 28, 2017 Author Share Posted October 28, 2017 ka pasakiau ? tokio kad uzmutinai ??? kad rimvi degi? sako is kuur zinai sakau nes kvapas toks kaip degancio lengo ? cia vaziavimas sakai ? keikiausi ? rekavau ar panasiai ka? nuotaikos nebuvo tai uzmutinai mane... nereik taip deliot mutus uz tokius dalykur ir dar savaiteim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristis Posted October 28, 2017 Author Share Posted October 28, 2017 [quote author=Rimvydas link=topic=1811.msg22846#msg22846 date=1509211374]OO taip ir tau taip reikia ir maziau komentuosi, nesamones ir nestumsi saunuoliai Adminai, ir kaip as ateinu y serva kazka pasakau tai jau pradeda stumti areliai, arba kaip ateina priziuretojas ar kas ten tai gesina bazara savo..[/quote] as nesikeikiau ir nerekavau, tu labiau stumiai po to, su daug daug keiksmazodziu, o dabar vaidini nuskriausta ?:D :D nejuuokauuk zmogau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristis Posted October 28, 2017 Author Share Posted October 28, 2017 pasakiau kad degi ir kvapas kaip degancio lenko ? cia stumimas keikiausi? ar izeidinejau kitaip ? ka tu kalbi zmogau. uz tai mutai nededami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gedasXdd Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 [quote author=ristis link=topic=1811.msg22847#msg22847 date=1509211992][quote author=Rimvydas link=topic=1811.msg22846#msg22846 date=1509211374]OO taip ir tau taip reikia ir maziau komentuosi, nesamones ir nestumsi saunuoliai Adminai, ir kaip as ateinu y serva kazka pasakau tai jau pradeda stumti areliai, arba kaip ateina priziuretojas ar kas ten tai gesina bazara savo..[/quote] as nesikeikiau ir nerekavau, tu labiau stumiai po to, su daug daug keiksmazodziu, o dabar vaidini nuskriausta ?:D :D nejuuokauuk zmogau.[/quote]Demo perziurek ir suprasi uz ka gavai. Jei forume temoi sitoi atsiprasai rimvio, nuimu muta su tokia salyga. Manau kad kiti adminai taip pat nepriestarautu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristis Posted October 28, 2017 Author Share Posted October 28, 2017 RIMVI nepyk kad pavadinau tave deganciu lenku. tu nelenkas :) ir taip neimk i galva uz tokius juokelius. sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts