Whisper Parašė Spalio 24, 2017 Author Share Parašė Spalio 24, 2017 CS GO2ram serveryhttps://imgur.com/a/C8bYUIr sitaip pastoviai, sustoja apie 20 sekundziu ir tada toliau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Spalio 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Spalio 25, 2017 tik tau ar ir kitiem taip? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 25, 2017 Share Parašė Spalio 25, 2017 as nemanau kad cia serveris lagina, greiciausiai tai routeris grybauja, pamegink interneta be routerio pasijungt ir paziuret ar kartojasi (jeigu moki) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest fylzas Parašė Spalio 25, 2017 Share Parašė Spalio 25, 2017 [quote author=Art link=topic=1808.msg22811#msg22811 date=1508918325]as nemanau kad cia serveris lagina, greiciausiai tai routeris grybauja, pamegink interneta be routerio pasijungt ir paziuret ar kartojasi (jeigu moki)[/quote]+1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Spalio 25, 2017 Share Parašė Spalio 25, 2017 sitas dalykas ir man kartais nutinka. pora kart per menesi tik buvo taip. Netas viskas veikia , cs go irgi be problemu( disconect nuo BS ir telieka eit mm lost) . Tik bachuru servas atsijungia... :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ gelele Parašė Spalio 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Spalio 25, 2017 [quote author=Whisper link=topic=1808.msg22809#msg22809 date=1508879738]CS GO2ram serveryhttps://imgur.com/a/C8bYUIr sitaip pastoviai, sustoja apie 20 sekundziu ir tada toliau[/quote]Man tas pats buvo kai sudu kruva routeri turejau, pasikeiciau i geresni nei kart nepasikartojo sitas prikolas :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Spalio 25, 2017 Share Parašė Spalio 25, 2017 [quote author=DaTroller link=topic=1808.msg22815#msg22815 date=1508928664][quote author=efka link=topic=1808.msg22813#msg22813 date=1508925109]sitas dalykas ir man kartais nutinka. pora kart per menesi tik buvo taip. Netas viskas veikia , cs go irgi be problemu( disconect nuo BS ir telieka eit mm lost) . Tik bachuru servas atsijungia... :)[/quote]Daugelyje servu rasi sita "problema" Taip nutinka jei pastoviai spamini connect I console arba recconect darai. Man taipogi netgi nutinka kartais tai patarimas jeigu neuzkrauna is pirmo kart atgal, isjunk csgo ir po 10 min bandyk nes jei toliau spaminsi reconnect, visai valandai atjungs nuo servu.[/quote]Man yra taip :ismeta ta kampe disconect kaip kazkas buvo screenshota imetes. tipo 45 sekundes disconect countdown. Laikas baigiasi ir zinoma ismeta is servo del neatsinaujinusio conecto. bandant atgal i serva eiti neleidzia kokia 20-40 minuciu (apytiksliai kol map nepasikeicia ). Del reconect spaminimo tai zinau sita problema , bet nespaminu. Ismeta disconect, pasibaigia laikas , pabandau karta ar du i serva ieiti , neileidus palaukiu pusvalandi arba mm sulosiu. Gali but cia mano problemus su routeriu kaip kazkas sake, bet galvos nesuku nes taip nutinka karta arba daugiausiai du kartus per savaite. Tik tiek kad tai nutinka butent BS serve , mm losiant to nebuna :) :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Spalio 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Spalio 25, 2017 tu nepergyvenk, dabar jau nieko nebeileidzia :D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Spalio 25, 2017 Share Parašė Spalio 25, 2017 maciau :D bet kazkaip mazai panikos :) visi dazniausiai pakvaista kai servas nepasiekiamas :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Spalio 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Spalio 25, 2017 tai i pirma visi nuejo 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
NewStarRebirth Parašė Lapkričio 2, 2017 Share Parašė Lapkričio 2, 2017 po paskutinio cs:go update tas pats! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai