ii Parašė Rugsėjo 6, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 6, 2017 Jusu Nick bei steam id - ii, STEAM_1:0:28540193Kada nubaude? - pries 2 dienasKuris admin nubaude - woodyKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - bandau padet zmonem tapt geresniais, zvairas nesu, saudyt moku, deja uz tai gavau bana, atbaninkint, pasistengsiu blogiau lost, kitiem zaidejam pasireikst. Aciu, kad isklausete ponai ir ponios. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RagnaroK Parašė Rugsėjo 6, 2017 Share Parašė Rugsėjo 6, 2017 Sveiki visiSiandien noreciau pakalbeti apie sita labai sexy mana: iiJis neturi labai daug draugu, bet jam ju ir reikia, aisku visi taip sako :PAs noreciau pasakyti, jog bush did 9/11 ir beto sitas ciuvas ne cheatas, tai tiek :0 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Rugsėjo 6, 2017 Share Parašė Rugsėjo 6, 2017 esu tave spectatines ir man neuzkliuvai kad naudotum kazka.bandziau prideti i draugus ir paziureti tavo profili, bet uzsidejas private, o internete irgi apie tave nieko neragal gali papasakot is kokio servo atejai, su kokiu nick losdavai ir papasakoti siek tiek apie savo cs karjera, labai paslaptingas esi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Rugsėjo 6, 2017 Share Parašė Rugsėjo 6, 2017 na paziurejau demo, manau kad woody paskubejo su savo sprendimutegul kiti adminai paziuri ir ivertina 20170904-235013-workshop-205239595-de_cbble.dem.bz2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ii Parašė Rugsėjo 6, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 6, 2017 Paskutinius tris metus losiu tik mm ir faceit, i bachuru serva atejau pabendraut su zmonem for fun. Pries 6 metus zaisdavau source laikiuxe. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest strk Parašė Rugsėjo 7, 2017 Share Parašė Rugsėjo 7, 2017 Per trumpas demo, kad spręst būtent iš šio įrašo, bet stebėjau jį ir ankščiau tai galiu pasakyt, kad galit atbanint, nenaudoja jis jokio wh. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest MAKDELENA Parašė Rugsėjo 7, 2017 Share Parašė Rugsėjo 7, 2017 nu nežinau, man jis įdomiai žaidžia, savotiškai taip, gaila, kad nepamenu datos, kada žaidė mirage mape jis dar, ten taip pat įdomiai žaidė, dar taip prisidėjo viskas, jog privatus buvai, nu nežinau, gal su sprendimu ir per skubėjau, taip, kad atsiprašau už nesusipratimą. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Rugsėjo 7, 2017 Share Parašė Rugsėjo 7, 2017 nu tada neber ko laukti atbaninu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Rugsėjo 7, 2017 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 7, 2017 [quote author=MAKDELENA link=topic=1710.msg21466#msg21466 date=1504785876]nu nežinau, man jis įdomiai žaidžia, savotiškai taip, gaila, kad nepamenu datos, kada žaidė mirage mape jis dar, ten taip pat įdomiai žaidė, dar taip prisidėjo viskas, jog privatus buvai, nu nežinau, gal su sprendimu ir per skubėjau, taip, kad atsiprašau už nesusipratimą.[/quote]Kaip man Profesorius dave patarimus cituoju "1.Patarimas - visu pirma neturetum kreipt demesi koks nikas koks profilis ir t.t turi ziuret i kiekviena zaideja kaip nezinoma ir stebet jo veiksmus ir sprest cheatinas ar ne2.Patarimas - nesidaryk gedos nes isvadins silveriu botu nesuprantanciu apie cheatus ta ismokau budamas admin, info apie zaideja perduok art(pro jo akis nieks neprasmuks) arba praleisk pro pirstus viska..." Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar