Zombie Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 O man neturejo banas pasibaigt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Art Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 jo turejo, nemaniau kad tau rupi , nes vakar sakei kad nori perma ban ir nebezaisitai datrolis uzdejo ip ban 5d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ skycircle Posted September 3, 2017 ★Vip★ Share Posted September 3, 2017 Kiek žinau kad ant to pačio ip žaidžia ir jo brolis jei neklistu bet nvm jis visa laika prašo kad uždetu mute/ban :D bet kartais perlenkia lazda :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zombie Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 Aisku. Taip ir mano brolis zaidzia. tai kaip sakant nei jis nei as negalim zaist, jam uz nieka ban :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ LittleOne Posted September 3, 2017 ★Vip★ Share Posted September 3, 2017 Tau butu patarimas jei nenori gaut daugiau banu,kad nustotu vaziuot labai ant zaideju ir adminu tada niekas nieko nebanins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zombie Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Nieko negaliu padaryt,as toks esu :) zinot kodel taip elgiuos,nes jus dar tebesat pienburniai. visiskai negerbiat suaugusiu. jei as kanors sakau, tai geriau patylet. o jei sokat i akis as susinervinu. todel ir noriu jus visus sulauzyt. tik gaila per laida neina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ skycircle Posted September 4, 2017 ★Vip★ Share Posted September 4, 2017 [quote author=Zombie link=topic=1695.msg21322#msg21322 date=1504514559]Nieko negaliu padaryt,as toks esu :) zinot kodel taip elgiuos,nes jus dar tebesat pienburniai. visiskai negerbiat suaugusiu. jei as kanors sakau, tai geriau patylet. o jei sokat i akis as susinervinu. todel ir noriu jus visus sulauzyt. tik gaila per laida neina :D[/quote]Man atrodo pagarba reikia nusipelnyti, o jei esi vyresnis už kitus tai nereiškia kad jie negali nieko pasakyti ir turi klausyti viskam ką pasakai. Aišku žemaitis ir lieka žemaičiu :D jis ir išgeres užjudina visus nors ir niekas nejudes bet pajudins :D. Bet kaip sakau jei nelabai nori klausytis tu pienburniu gali usimutint per taba. Bet rodyti nepagarba kitiems žaidejams/administratoriaims kiek manyčiau nepagarbu. Tam yra pliusu/minusu sistema kur gali palikti atsiliepima apie administratoriu. (bet nesideti ižeidžiančiu nick'u) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Finter Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 [quote author=Zombie link=topic=1695.msg21322#msg21322 date=1504514559]Nieko negaliu padaryt,as toks esu :) zinot kodel taip elgiuos,nes jus dar tebesat pienburniai. visiskai negerbiat suaugusiu. jei as kanors sakau, tai geriau patylet. o jei sokat i akis as susinervinu. todel ir noriu jus visus sulauzyt. tik gaila per laida neina :D[/quote]Nezinau, man problemu su Zombie niekada nebuvo, bet jeigu Zombie izeidineji kitus zaidejus ir adminus tai cia yra jau taisykliu nesilaikymas ir visiskai nesvarbu kiek tau metu ar 16, ar 40, bet faktas, kad pazeidei taisykles, o pasakymas "As toks esu" nelabai tinka ir nepateisina tavo elgesio. Jeigu nori zaisti siame projekte, teks laikytis taisykliu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Art Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Zombie kaip vyresnio amziaus turetum rodyti pavyzdi jaunimui, kaip turi elgtis normalus zmones, o vietoj to pradedi izeidimu serija ir admin kuris bando nuramint tave dar ir jam kliuna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zombie Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Gerai nuimkit ta ban. ir pazadu is manes nebesulauksit keiksmazodziu,stumimo ar dar kazko, jei taip atsitiktu,galesit uzbanynt visam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ Profesorius Posted September 4, 2017 ★Vip★ Share Posted September 4, 2017 [quote author=Zombie link=topic=1695.msg21326#msg21326 date=1504529261]Gerai nuimkit ta ban. ir pazadu is manes nebesulauksit keiksmazodziu,stumimo ar dar kazko, jei taip atsitiktu,galesit uzbanynt visam :)[/quote]kada tu cia spejai pirma kart girdziu kad ciudinies servuose labiau prie taves prisikabina del balso nei tu prie ju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ gelele Posted September 4, 2017 ★Vip★ Share Posted September 4, 2017 [quote author=Profesorius link=topic=1695.msg21327#msg21327 date=1504531525][quote author=Zombie link=topic=1695.msg21326#msg21326 date=1504529261]Gerai nuimkit ta ban. ir pazadu is manes nebesulauksit keiksmazodziu,stumimo ar dar kazko, jei taip atsitiktu,galesit uzbanynt visam :)[/quote]kada tu cia spejai pirma kart girdziu kad ciudinies servuose labiau prie taves prisikabina del balso nei tu prie ju :D[/quote]Pritariu. Nei kart nemaciau, kad Zombie tokia netvarka darytu apie kokia cia kalbama. Dazniausiai kazkokie vaikai prisiknisa prie jo del balso, izeidineja, adminai (tokie patys vaikai) dazniausiai nesiema jokiu veiksmu, dar ir patys pazvengia, o to pasekoje Zombie tiesiog visa tai uzpisa, kad taisykles ne visiem galioja ir galbut pratruksta zmogus, ko dar karta kartoju - neesu macius :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fylzas Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 O kartais senasis Zombis su aukštu balsu nepardavė savo akounto? Gal čia dabar žaidžia visiškai kitas asmuo, kuris truputį nesiskaito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3rfr4m3 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 nusisnekejai Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ skycircle Posted September 4, 2017 ★Vip★ Share Posted September 4, 2017 Kad ten acc kitas naudoja tai čia tikrai nebuvo tokiu variantu, atvirai pasakius Zombie yra mldc ir pats man sake priežasti į pm nors tai tikrai buvo funny priežastis :D Bet šiaip ne kart prašiau kad elktus biški ne taip grubiai net jo brolio prašiau kad jam perduotu tai o kad ten sako nosį sulaužys tai nematau iš to burbula pusti bet kad ten ant nick kažka pasirašo reiketu surimteti vistiek jau nebe koks paauglys ir hormonai siaučia. O tie kurie nebuvo serve ir nežino kas ten buvo nereikia sakyt kad jis visa laika nieko nesako ir nedaro. Aš už kad Zombi unbanintu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Art Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 nu cia datrolio prasykit ;D as jam 1d. buvau uzdejas, o datrolis uzdejo dar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Art Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 [quote author=deivius1 link=topic=1695.msg21348#msg21348 date=1504578893]Gali artai nuimt, nerandu db per sourcebans jo. Jei issidirbines, vel gaus.[/quote]jo nickas Adminai Duchai :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zombie Posted September 5, 2017 Author Share Posted September 5, 2017 dekoju dangaus ratas :D dekui uz unban,pazadu sudu daugiau nebedaryt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts