Jump to content
Create New...

LEDZIT - FREE MUTE FROM CLARITY , COOL


ledzitas

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

Privet vsem

Pradėkim nuo pagarbos. Kai kurie žaidėjai/adminstratoriai dėl savo draugų galėtu padarytu bet ką. Nesvarbu manau ar įžeisti ar su admino privilegijom uždėti kam nors mute/ban/gag . Nesvarbu kas tai bebūtų , bet tai vyksta jau dabar. Peršokim iki situacijos ,kai biesius provokavo serverio žaidėjus norėdamas juos įsiutinti ir padaryti kokia nors klaida, kad gautu ne jis vienas atitinkama bausme, bet ir daugiau žaidėjų. Viena žaidėja iš visų buvo Vita . Manau nereikia aiškinti kas tai per žmogus, patys viska matot. Bandydamas jai paaiškint ,kad blogai padarė jog taip nekultūringai išsireiškė ant biesiaus ir pasiuntė jį į visus galus bei liepė  kai ką "nučiulpti" , tai dar ir manę pasiuntė toli ir galbūt dar daugiau išsireiškė ant manęs, o tai matydami visi kiti žaidėjai man pritarė jog Vita neteisingai elgiasi . Bet gi Vita nebūtų Vita.. Ji to nesuprato ir turbūt iki šiol nesupranta,kad blogai pasielgė. Vita gavo keturių dienų mute, o aš 20valandų , nes pavadinau ją kaimiete, bet nemanau,kad čia buvo pasirinktas blogas žodis apibūdint,tai ka jinai pasakė ir padarė.

Bet viskas tuo nesibaigė, nes iš sekmadienio į pirmadienio naktį įvyko dar viena eilinė claricio drama. Kaip suprantu galbūt jis piktas todėl ,nes Vita gavo 4dienų mute. Tai didžiąją nakties dalį kiek žaidžiau clarity provokavo manę pasakyti ka nors blogo. Panaši situacija kaip Vitos su Biesiu, bet aš kultūringai su juo kalbėjau , nes gerbiu žmonės nesvarbu ar tai būtų vaikas ar pensininkas. Visiems parodau pagarba kol manęs neužkliūna ir neįžeidžia, o jei jau išsireiškia negražiai ir sutinku tokias asmenybes kaip clarity ar Vita, kurie yra negatyvumo įsikūnijimas ir neturi nei kiek sąžinės ir pagarbos,tai jie man yra niekas. Pasakau šviesiai tiesiai. Labai gaila,kad sutikau ir turėjau galimybe pabendrauti su tokiais žmonėmis. Neduok Dieve sutikt daugiau tokių žmonių.

O dabar grįžkim prie CSGO. Norėčiau paprašyti kitų dviejų pagr.administratorių jog pažiūrėtų demo , kas vyko de_dust2 map'e . Kaip clarity siautėjo ir dalino "byb.. puokštes".. Kaip uždėjo mute beveik 3 mėnesius pasakydamas,kad aš "duh.." ir jog nepatinka jam mano balsas ir už tai gavau mute. Kuris net neabejoju ,kad turi būti nuimtas. Demo: 2017-08-14 02h 56min map:de_dust2


[b]Taip pat žinau jog ta pačia naktį blogai pasielgiau su geronimo ir pasakiau jam viena trumpa frazę , kurios tikrai galėjau nesakyt. Atsiprašiau jo asmeniškai ,tai noriu ir viešai:) Atsiprašau ponas geronimo. Manau jau pasikalbėjom asmeniškai su tavim ir nebeturiu ką be pridurt tau.[/b]

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

cool.  neturiu net ka pridurt, visa knyga teko paskaityt. Taip as ant taves uzsiroviau ,bet manau supranti kodel.  del vitos mute man nei silta nei salta, prisistume,pailses ir viskas.  o tau uz pastangas tiek daug prirasyt, nuimsiu mute. nes pripazystu pats, jog pats tave isprovokavau t.t Sorr zuiki,nepyk labai.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search