Halogen Posted July 29, 2017 Author Share Posted July 29, 2017 Gavau ban nuo fylz uz izeidinejimus PM. Galvojau neduos perma bano :D Seip visalaika nusaunu tai jam rasau ir keikiu ji, poto jis mane ir paprikolu ant galo pazvengiam. O snd nusove, galvojau ir jis atgal varys ir vel zvenksim viens is kito. Tai dejo perm bana. Nzn sake klaust forume. Tai klausiu. ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ LittleOne Posted July 29, 2017 ★Vip★ Share Posted July 29, 2017 maciau jusu chata. mano manymu gerai padare, nes tu jau ir taip esi pas mus projekte pasizymejas, ir nesvarbu, ar tai tu ar tai tavo bratka, bet steamas tas pats, is mano buses jokiu unban nebutu. arba bana galim pakeist i permanent silence. (be galimybes issipirkt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fylzas Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 ムqsuN #2K: tu dar taip sugalvokfylz-wTy-: ką padarysifylz-wTy-: o tai tu dalyvavai gameone?ムqsuN #2K: ISPISIU TAVO MOTINAムqsuN #2K: joafylz-wTy-: greit kritot?fylz-wTy-: ir už bazarą gali atsakytムqsuN #2K: top16fylz-wTy-: tėvų nekišifylz-wTy-: top16 xddfylz-wTy-: toks tu proto pisėjęsムqsuN #2K: belekoxfylz-wTy-: turbūt ir tam starladder nebuvaifylz-wTy-: susigalvojo čiuvasfylz-wTy-: nesąmonių :)ムqsuN #2K: belekoxムqsuN #2K: belekoxムqsuN #2K: leisi tavo mamaムqsuN #2K: isrurintムqsuN #2K: LULムqsuN #2K: REASON?ムqsuN #2K: reason?ムqsuN #2K: ??Iš ko mes pasijuokdavome? Iš tavo grasinimų už kiekvieną pasakytą žodį? Ne man vienam grasinai, kad supisi ir pnš. Siūlei į Kauną atvaryt, bet tik bazarinti temoki ir pats nesiruošei pas mane lėkti. Aš tik jau nesuprantu, kuris ten iš brolių toks kadras yra, kad tėvus kiša į pokalbį, tuo labiau stūmia ant jų. Prisibazarinai, tegul man mažina privilegijas už tokius ilgus ban'us, bet man joks urodas ant tėvų nestums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted July 29, 2017 Author Share Posted July 29, 2017 Tigi bleha viens ant kito sarkazmu po kiekvieno killo pyzdavojomes poto zvengdavom viens is kito. Priemiai viska jautriai labai. Yra chat kaip viens is kito pyzdavojomes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted July 29, 2017 Author Share Posted July 29, 2017 Permanent silence. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fylzas Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Nebuvo pas mane sarkazmo, iš tavo pusės ir nejaučiau. Bandyk kažką įrodyti kitiems, man užteks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ LittleOne Posted July 29, 2017 ★Vip★ Share Posted July 29, 2017 laukiam kitu adminu nuomones (art,trolis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted July 29, 2017 Author Share Posted July 29, 2017 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Art Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 banas uzdetas pagristai, pretenziju is mano puses fylzui nera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gedasXdd Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fylzas Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fylzas Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Ribų neperžengiau, tai tik jis tą padarė. Tai neliečia vien manęs, kaip ir sakiau, jis yra grasinęs ir kitiems. Darykit, ką norit, bet daugiau su juo "nesicaskinsiu", už kiekvieną išsipisinėjimą, įžeidimą atsakys kaip reikiant. Per daug jau nuolaidų gauna, kiekvienam durniui yra riba ties kuria turi sustoti arba bus sustabdytas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ LittleOne Posted July 29, 2017 ★Vip★ Share Posted July 29, 2017 gerai, pakeisiu bausme rytoj i permanent silence, ban bus nuimtas, jei kazkas pasikartos panasuas, fylzai prasyciau padaryt screenshot'a. tada bus reaguojama visai kitaip Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ LittleOne Posted July 30, 2017 ★Vip★ Share Posted July 30, 2017 pamirsau dar pridurt viena dalyka, betkoks izeidziantis nick jei bus is tavo puses, busi baninamas 3men be jokio perspejimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts