TheHuTNuT Parašė Liepos 22, 2017 Author Share Parašė Liepos 22, 2017 1. TheHuTNuT2. 203. STEAM_1:1:897867204. 1.6 laikais esu užėmęs administratoriaus pareigas keliuose serveriuose.5. Pacukai.lt, Senukas.lt ir dar viename, kurio pavadinimo gaila neatsimenu, kaip ne kaip tai buvo prieš kelis metus :)6. Iš tiesų serveriuose pradėjau žaisti gana nesenai, prieš kelias dienas, tačiau planuoju serveryje tikrai lankytis gana dažnai, nes būvimas community serveriuose primena senus gerus laikus 1.6 serveriuose, kai dauguma žaidėjų ateina pagrinde pabendrauti nei žaisti kiek gali geriau. Nesakau, kad esu prieš tuos kurie stengiasi, vis gi norisi kartais ir rimtai pažaisti :P 7. CS:GO iš tiesų nėra labai didelis skirtumas. Daugiau laiko praleidžiu public serveriuose, nei DM. Tačiau reikalui esant pradėčiau žaisti serveryje kuriame reikėtų priežiūros ar kuriame gaučiau galimybę prižiūrėti.8. Jeigu žaidėjas pradėtų piktnaudžiauti keiksmažodžiais , pirmiausia jį sudrausminčiau, priminčiau apie galimas pasekmes ir jei tai nepadėtų skirčiau nuobaudą priklausomai pagal taisykles. 9. Gaila bet niekas nekalbėjo gražiais žodeliais ir nesiūlė man privilegijų :P10. Be visų serverio priežiūros darbų, galėčiau padėti su svetainės priežiūra, gal net galėčiau patarti dizaino klausimais jeigu kiltų kokių nors klausimų. (Užsiimu web kūrimu). Taip pat esu pasiryžęs padėti rengti event'us ar pagelbėti kitais klausimais :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Liepos 23, 2017 ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2017 Tikrai prieš "Iš tiesų serveriuose pradėjau žaisti gana nesenai, prieš kelias dienas" pirmam serverije 1h prabuves ir tik viena kart apsilankes o antram 7 min. Pirmiau serverije susipažink su žmonem kiek manyčiau o ne iškart pildyti į admin pareigas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Finter Parašė Liepos 23, 2017 Share Parašė Liepos 23, 2017 - nematytas zaidejas, mazai prazaides. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Liepos 23, 2017 Share Parašė Liepos 23, 2017 jo mes nelabai norim imti is niekur atsiradusio zmogaus, labiau stengemes atsirinkti is senbuviu ar gera reputacija turinciu zaideju serveryje. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar