Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Rekomenduojami pranešimai

Parašė

1. ?d?ti daugiau dideli? map?.
2. Padaryti jog votemap/voteban reikt? mažiau žmoni? bals?, nes surinkti visus tiesiog ne?manoma, b?na ateina noobai kurie net nieko nerašo, kaip tuomet gauti vot?, gal kad užtekt? pvz 7/20, arba 4/10 bals?.
3. Išjungti priešinink? spectactinim?, nes b?na tiesiog pasakin?ja kur kitas yra...
4. Sutvarkyti adminus, nes jie beviltiški, j? retai b?na, o kai b?na chyteri? nebanina, nes sako reikia recordint, tyngiu...

Parašė

D?l priešinink? spect nebus išiunktas , o d?l admin perdedi kažk? , na bent aš seniau paprašydavau roliko , yoshio kad paspectint? ir jie tai padarydavo . Reikia su administracija maloniai kalb?ti o ne r?kti ko nespektini !

Parašė

Nežinau, žinau jog tikrai ne aš prašiau, o kažkas papraš? vieno administratoriaus ( jau vard? nemin?siu ), tai jis tiesiog pasak?, kad banint tai recordint reik, o aš tyngiu... tai tas chytas ir loš? toliau serve.
D?l prieš? spectate, nu teb?nie, bet tai teg? pradeda banint už pasakin?jim?, vien? užbanino už pasakin?jim?, o kad kiti pasakin?ja tai px.

Parašė

?ia tu d?l mano johny ir mano william ?

• Administratorius
Parašė

[quote author=RuP3r link=topic=22.msg106#msg106 date=1333779237]
1. ?d?ti daugiau dideli? map?.
2. Padaryti jog votemap/voteban reikt? mažiau žmoni? bals?, nes surinkti visus tiesiog ne?manoma, b?na ateina noobai kurie net nieko nerašo, kaip tuomet gauti vot?, gal kad užtekt? pvz 7/20, arba 4/10 bals?.
3. Išjungti priešinink? spectactinim?, nes b?na tiesiog pasakin?ja kur kitas yra...
4. Sutvarkyti adminus, nes jie beviltiški, j? retai b?na, o kai b?na chyteri? nebanina, nes sako reikia recordint, tyngiu...
[/quote]
:D Nu bet tai ir skeliat jus,tik ka kazkas rase kad per greitai surenkami balsai del voteban,o dabar jau kad neimanoma uzbaninti.

Parašė

Nebent sutinku su tuo ruperio pasi?lymu kad ?d?ti daugiau dideli? map? . Aš tau greitu metu atsi?siu j? daugiau gerai maskai ? :)

• Administratorius
Parašė

[quote author=Amberiukas link=topic=22.msg132#msg132 date=1333808881]
Nebent sutinku su tuo ruperio pasi?lymu kad ?d?ti daugiau dideli? map? . Aš tau greitu metu atsi?siu j? daugiau gerai maskai ? :)
[/quote]
ok!

Parašė

Nu va ikeliau mapus kurie mano nuomone yra geri :) http://www.failai.lt/88wg16zqfsad/mapai].zip.htm

Parašė

Amberi... PM puslapyje n?r?
D?l t? ban? tai problema ?ia... nes b?na iš oro bando užbanint, o b?na kad neišeina tieisog žmogaus užbanint..

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search