RuP3r Parašė Balandžio 7, 2012 Author Share Parašė Balandžio 7, 2012 1. ?d?ti daugiau dideli? map?.2. Padaryti jog votemap/voteban reikt? mažiau žmoni? bals?, nes surinkti visus tiesiog ne?manoma, b?na ateina noobai kurie net nieko nerašo, kaip tuomet gauti vot?, gal kad užtekt? pvz 7/20, arba 4/10 bals?.3. Išjungti priešinink? spectactinim?, nes b?na tiesiog pasakin?ja kur kitas yra...4. Sutvarkyti adminus, nes jie beviltiški, j? retai b?na, o kai b?na chyteri? nebanina, nes sako reikia recordint, tyngiu... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
MesUzLietuva Parašė Balandžio 7, 2012 Share Parašė Balandžio 7, 2012 va cia tai pasiulimai!!!uz.daviau dar 1 karma uz toki gera pasulima!!! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Balandžio 7, 2012 Share Parašė Balandžio 7, 2012 D?l priešinink? spect nebus išiunktas , o d?l admin perdedi kažk? , na bent aš seniau paprašydavau roliko , yoshio kad paspectint? ir jie tai padarydavo . Reikia su administracija maloniai kalb?ti o ne r?kti ko nespektini ! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RuP3r Parašė Balandžio 7, 2012 Author Share Parašė Balandžio 7, 2012 Nežinau, žinau jog tikrai ne aš prašiau, o kažkas papraš? vieno administratoriaus ( jau vard? nemin?siu ), tai jis tiesiog pasak?, kad banint tai recordint reik, o aš tyngiu... tai tas chytas ir loš? toliau serve.D?l prieš? spectate, nu teb?nie, bet tai teg? pradeda banint už pasakin?jim?, vien? užbanino už pasakin?jim?, o kad kiti pasakin?ja tai px. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Balandžio 7, 2012 Share Parašė Balandžio 7, 2012 ?ia tu d?l mano johny ir mano william ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 7, 2012 Administratorius Share Parašė Balandžio 7, 2012 [quote author=RuP3r link=topic=22.msg106#msg106 date=1333779237]1. ?d?ti daugiau dideli? map?.2. Padaryti jog votemap/voteban reikt? mažiau žmoni? bals?, nes surinkti visus tiesiog ne?manoma, b?na ateina noobai kurie net nieko nerašo, kaip tuomet gauti vot?, gal kad užtekt? pvz 7/20, arba 4/10 bals?.3. Išjungti priešinink? spectactinim?, nes b?na tiesiog pasakin?ja kur kitas yra...4. Sutvarkyti adminus, nes jie beviltiški, j? retai b?na, o kai b?na chyteri? nebanina, nes sako reikia recordint, tyngiu...[/quote] :D Nu bet tai ir skeliat jus,tik ka kazkas rase kad per greitai surenkami balsai del voteban,o dabar jau kad neimanoma uzbaninti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Balandžio 7, 2012 Share Parašė Balandžio 7, 2012 Nebent sutinku su tuo ruperio pasi?lymu kad ?d?ti daugiau dideli? map? . Aš tau greitu metu atsi?siu j? daugiau gerai maskai ? :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 7, 2012 Administratorius Share Parašė Balandžio 7, 2012 [quote author=Amberiukas link=topic=22.msg132#msg132 date=1333808881]Nebent sutinku su tuo ruperio pasi?lymu kad ?d?ti daugiau dideli? map? . Aš tau greitu metu atsi?siu j? daugiau gerai maskai ? :)[/quote]ok! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Balandžio 7, 2012 Share Parašė Balandžio 7, 2012 Nu va ikeliau mapus kurie mano nuomone yra geri :) http://www.failai.lt/88wg16zqfsad/mapai].zip.htm Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RuP3r Parašė Balandžio 9, 2012 Author Share Parašė Balandžio 9, 2012 Amberi... PM puslapyje n?r?D?l t? ban? tai problema ?ia... nes b?na iš oro bando užbanint, o b?na kad neišeina tieisog žmogaus užbanint.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai