Jump to content
Create New...

BAN uz "WH" nuo v1tal1k


erslovas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki !

Prasau atsakingu asmenu perziureti demo ir ivertinti ar administratoriaus "v1tal1k" sprendimas mane blokuoti be teises sugryzti buvo teisingas ir gerai apgalvotas. Taip pat prasau ivertinti ar zaidejas NIKO_o ..LTU.. (as) naudojo draudziama papildoma programine yranga kuri padeda igauti pranasuma pries kitus zaidejus t.y. aim bot, wall hack, ir t.t.

Mano manymu administratorius v1tal1k mane nubaude neistyres visko iki galo, mano zinioje jis mane stebejo tik du raundus, taip pat buvo jauciamas spaudimas is kitu zaideju rasanciu viesas zinutes "chate" ir liepdamos mane baninti, kikinti is serverio, tai buvo tie patys zmones kurie mire nuo zaidejo NIKO_o ..LTU.. kulkos. Zinant, kad zaidejo NIKO_o ..LTU.. patirties lygis pagal oficialu Counter Strike Global Offensive MM siekia GLOBAL ELITE/SUPREME nenuostabu, kad serveryje:[LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 zaidziantys zaidejai nera stiprus jam priesininkai ko pasekoje galime pamatyti tikrai daug mirtinu vienos kulkos suviu ir auksciausiu rezultatu bendroje "TAB" lenteleje, kas butent ir vercia manyti kitus zaidejus, kad zaidejas NIKO_o ..LTU.. naudoja papildomas programas rezultatui pagerinti. Prasau ivertinti byla  ir paskelbti galutini sprendima.

Aciu geros dienos !

P.S. Esant reikalui galesiu paviesinti asmenis (zaidejus) tarp ju ir viena administratoriu kurie mano manymu gales paliudyti, kad zaidejas  NIKO_o ..LTU.. nenaudoja jokiu draudziamu programu rezultatui pagerinti. Jis zaidzia su profesionalia kompiuterine iranga pasitelkdamas ilgamete patirty Counter Strike zaidimuose.

P.S.S. Bachuru serveriuose zaidziu jau daugiau kaip 6 menesius, iki siol panasiu problemu nebuvo, yra stebeja mane ne vienas administratorius.

BAN informacija:
Data: 05-06-2017, laikas: 22:20, Zaidejas: NIKO_o ..LTU..  steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198089718657, IP:90.138.70.40, adminas: v1tal1k, [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2, map: de_nuke 2

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search