Pandora Parašė Gegužės 16, 2017 Author Share Parašė Gegužės 16, 2017 Sitas veikejas su Wh losia jau bbz kiek laiko - http://steamcommunity.com/profiles/76561198183322661/ - nickas 1 MMRKiek zinau v1talikas irgi ji norejo banint - tai kokio bb jis dar losia serve ?????Demo galit siandien paziureti mapas - overpass data: 05-16 laikas nuo 23:00 iki 23:40 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Gegužės 16, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 16, 2017 Taigi perziurejau overpasa 1MMR nzn sunkus variantas juda tikrai nekaip daug laimingu situaciju bet pandora nepyk mano manymu jis nera cheatas bet reik kitu admin nuomones,buvo keli momentai kai jis is oro i siena ziurejo bet kelis raundus tik.Taciau kai pakvietet mane i serva man vienas zaidejas itarima sukele su savo keistu zaidimu pazejau overpase jis taip pat buvo ir jai butu mano valia deciau ban del wh nikas makaka nezinau kas jis per veikejas bet tikrai per daznai siena vedzioja,taigi jai kas ziuresyt 1MMR uzmeskyt i makaka demesi taippat nes jis tikrai idomus.Kai as serve buvau nevedziojo bet toks ispudis kad jam kas pasakineja pazejau jo friend lista draugu neturejo serve zaidzianciu o kai manes nebuvo tam overpaso demo lb lb idomiai jis atrodo kitas visai zaidimas....https://drive.google.com/open?id=0B-ttDros5Yboa1FQNXJyVnVXWG8 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest v1tal1k Parašė Gegužės 17, 2017 Share Parašė Gegužės 17, 2017 Jis bus uzbanintas, tik man reik daugiau demo surinkt jo, tik pastebejau kad kai as serve zaidziu, visi tie kurie itartini yra jie neateina, zino kas praslist pro mane yra mazai sansu, turesiu iseigines tai labiau paspektinsiu sita . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Gegužės 17, 2017 Share Parašė Gegužės 17, 2017 paziurejau overpass1mmr nepastebejau nieko kas butu wh, cia buvo laiko svaistymas, nzn is kur jus istrauket kad whmakaka daug idomiau lose, bet nemanau kad wh Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
FaVoRiiT Parašė Gegužės 17, 2017 Share Parašė Gegužės 17, 2017 Perziurejau demo 2 kartus, su wh ir be. Neisivaizduoju kurioje vietoje jus matete wh ar kokius nors pasakinejimus. Zmogus tupai sededavo ir laukdavo spaudimo, nes ct viska darydavo taip pat kiekviena raunda. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Gegužės 17, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 17, 2017 [quote author=FaVoRiiT link=topic=1514.msg19050#msg19050 date=1495003360]Perziurejau demo 2 kartus, su wh ir be. Neisivaizduoju kurioje vietoje jus matete wh ar kokius nors pasakinejimus. Zmogus tupai sededavo ir laukdavo spaudimo, nes ct viska darydavo taip pat kiekviena raunda.[/quote]o ta makaka pazejai?nes del 1mmr as ir sakau kad ne wh bet makaka nzn nzn Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kWolF Parašė Gegužės 18, 2017 Share Parašė Gegužės 18, 2017 temos apie cyterius turetu buti prieinamos tik adminams. dabar vaikis jei ir cytino pamates jog tema sukurta kokius pora savaiciu nieko nedarys, palauks kol aprims ir vel naudos. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gegužės 18, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 18, 2017 [quote author=kWolF link=topic=1514.msg19076#msg19076 date=1495145548]temos apie cyterius turetu buti prieinamos tik adminams. dabar vaikis jei ir cytino pamates jog tema sukurta kokius pora savaiciu nieko nedarys, palauks kol aprims ir vel naudos.[/quote] jis seniai su ban sedi,netruks manau ilgai kol ir vac gaus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pandora Parašė Gegužės 20, 2017 Author Share Parašė Gegužės 20, 2017 [quote author=LittleOne link=topic=1514.msg19077#msg19077 date=1495147066][quote author=kWolF link=topic=1514.msg19076#msg19076 date=1495145548]temos apie cyterius turetu buti prieinamos tik adminams. dabar vaikis jei ir cytino pamates jog tema sukurta kokius pora savaiciu nieko nedarys, palauks kol aprims ir vel naudos.[/quote] jis seniai su ban sedi,netruks manau ilgai kol ir vac gaus[/quote]Kuris cia su BAN sedi ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
1MMR Parašė Gegužės 25, 2017 Share Parašė Gegužės 25, 2017 nebejuokinkit su tais prigavimais krc jei manai kad cytinu dedi bana ir tiek kam cia dar rink tos irodymus pizdiec vaiku darzelis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar