Jump to content
Create New...

CSGO Fps didinimo Mini gidas


DaTroller

Rekomenduojami pranešimai

  • Veteranas

Sveiki. Kaip bebutu ne visi turime greitesni ar naujesni kompiuteri kuris leistu be problemu zaisti ivairius zaidimukus, bet ne problema. Siandien pasistengsiu padet bent jau su Counter-strike: Global offensive zaidimuku ]ir patarsiu ka daryt kad pasikelt FPS zaidime.
Gida parase: DaTroller
Na atsiprasau del EN shrifto, jau sis iprotis iauges i krauja bet tikiuos puikiai suprasite tai, ka isdestysiu. Gero skaitymo!
Gida rasau naudojant STEAM vartotojo Capple tema bei pagal savo turimas zinias.
Galite naudoti viena, kelis ar net visus punktus vienu metu, skirtumo nera, spreskit pagal save ant kiek jum FPS trukumas.
VERTA ATMINTI. Csgo nera zaidimas kuri butu galima super modifikuoti kaip koki Team Fortress 2, tad daugiau 30-60 Fps padidejimo nelabai tikekites. Jei ivygdzius visus punktus vistiek FPS per zemas zaisti be lago, tad gausit investuoti i procesoriu kadangi CS:GO sudaro 50% procesorius 30% vaizdo plokste ir 20% ram.
___ _ ___
1. Pradekime nuo pagrindu.  Dazna klaida kuria daro zaidejai tai pradeda zaidima su ijungtom, pasalinem, nereikalingom programomis kurios tik apkrauna kompiuteri.
1.1 Isjunkit programas kaip Skype, Teamspeak, Narsykles kaip Google chrome ar Mozilla ir panasias programas kurios jum tikrai nereikalingos CS:GO zaidimo metu.
1.2 Taipogi patarimas isidegti programa Game booster is Razerzone puslapio http://www.razerzone.com/cortex/boost ir CS:GO leisti per ji. Si programa visus turimus resursus fokusuoja butent tam zaidimui kuri to metu ir zaidziat, tad pasalines programas isjungia uz jus.
_ __ ___ ___ __ _
2. Power/Performance Options
2.1. Windows start menu iveskite "Power options" ir spauskite Enter. Atsidariusiam lange isitikinkite kad varnele uzdeta ant "High performance". Viskas.
2.2. Velgi atidarome Windows start menu ir vedame "advanced system settings" atsidariusiam lange einam i Advanced ir po Performance pasirenkam Settings. Naujame lange varnele (sio atveju taska) uzdedame ant "Adjust for best performance"
_ _ ___ _ _ ___ _ _
3. Driveriai.
3.1 Isitikinkite kad jusu turimi Driveriai yra nuolatos atnaujinti ir puikiai veikiantis.
Nvidia http://www.geforce.com/drivers (truputi zemiau paeja paspauskit Auto detect your GPU) Taipogi naudokite GeForce Experience kad driverius atnaujintu uz jus, bet nepamirskite po to istrinti GeForce Expierene programos nes ji taipogi truputi apkrauna kompiuteri.
AMD http://support.amd.com/en-us/download Spauskite "Automatically detect and install" ir jum ju serveriai parinks tinkama Driveri.
Intel HD http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
_ _______ _ _______ _
4. Launch Options.
Yra ivairiu launch options kurie padetu ar bent jau palengvintu csgo expierence, jie kaip mini configai jos tereik ivesti ir spausti enter

KAIP IR KUR RAST LAUNCH OPTIONS

Atsidarome steam. Einam i Library susirandam savo zaidima Counter-strike: Global offensive, left clickinam ir pasirenkam Properties, naujam atsidariusiam lange zemiau bus funkcija Launch Options, ja atsidare ir vedame savo komandas

 -novid - disablintu csgo intro paleidus zaidima.

-high jusu procesorius daugiau resursu pradetu skirt butent csgo zaidimui, (jeigu prasidetu bluescreen, istrinkit is launch options

-noborder jeigu megejai esat nuleisti zaidima ir scrollint tarp apu ir del to pakimba csgo, tai sita komanda jus isgelbes

 +mat_queue_mode 2 ( isspaudzia visas jegas is jusu cores esanciame kompiuteryje)

+fps_max 0 ( pats naudoju fps_max 999 asmeniskai, riboju iki 999 fps nezinau kazkaip nepasitikiu tuo neribotu 0 tad jusu pasirinkimas ar 999 ar 0)

-nojoy ( isjungia joystiko funkciją zaidime)

-nod3d9ex ( alt + tab funkcija greitesne tampa nei anksciau zaidime)

cl_forcepreload 1 (Preloads The Whole Map & Sounds) juingiantis i server iar kur kitur atkuriami parametrai map bei saundu todel uzkrauta informacija tampa kokybiskesne maziau lagg stutter spike ir t.t.

____ _ _ _ _ _ ____
5. Gryztant prie vaizdo plokstes.
Jeigu naudojate Nvidia kaip ir as tai patariu (tik patariu) truputi pasiknist po nustatymus ir visas komandas nustatyti taip, norint gauti didziausia FPS savo zaidimams.
Nvidia center galite atsidaryti ant dekstop paspaude left click ir pasirinkus Nvidia Control panel cia visas komandas nustatykite kaip nurodyta:

Spoiler

Ambient Occlusion: off
Anistropic Filtering: off
Antialiasing - FXAA: off
Antialiasing - Gamma correction: off
Antialiasing - Mode: off
Antialiasing - Setting: off
Antialiasing - Transparency: off
CUDA - GPUS: all
Maximum pre-rendered frames: 1
Multi-display/mixed- GPU acceleration: Single display performance mode
Power management mode: prefer maximum performance
Shader Cache: on (OFF when your hard drive is slow)
Texture Filtering - Anistropic sample optimisation: on
Texture filtering - Negative LOD bias: allow
Texture filtering - Quality: high performance
Texture filtering - Trilinear Optimisation: on
Threaded optimisation: on
Triple Buffering: off
Vertical Sync: off
Virtual Reality pre-rendered frames: 1

Grafikos suprastes, bet ne ikitik minecraft lygio, tokia jau to fps kaina.
Kitu vaizdo ploksciu nustatymu nezinau bet pasigooglinkit, tikrai neturetu smarkiai skirtis :).
_____ ___ ___ _____
6. Zaidimo nustatymai. Kaikurie nezino bet zaidime gi taipogi galima susimazint nustatymus, grafikas
6.1 Pagrindiniam csgo zaidimo lange spaudziam settings ir einam i Video settings
Visus Advanced video settings padarom i LOWEST bei kitas funkcijas Disablinam nebent jum padeda zaidimo metu (kaikurios funkcijos truputuka iskraipo mouse options tad gausit paeksperimentuoti ir ziureti kas jum tinka labiausiai)
6.2 Isitikinkite kad zaidziate su jusu tinkama rezoliucija. Daznai zaidejai nusistato ja per didele (nors vaizdas atrodo toks pat) bet nesupranta kad FPS del kazkokios priezasties mazesnis, si problema gali buti ir CSGO zaidime. Susizinokite savo Rezoliucija nueja http://www.whatismyscreenresolution.com/ ir pagal ja nusistatykite jum tinkama.
_ __ _ ___ _ __ _
7. Papildomi patarimai. Kaip ir pasiekiem gala, tad pabaigai parasysiu dar kelis, man zinomus budus kurie galbut pakels jum FPS ir pagerins zaidimo kokybe.
7.1 Jeigu naudojate Realtek kaip savo garso programa, isitikinkite kad ji yra atnaujinta kadangi DAUGELIS windows vartotoju update negauna automatiskai ir net to nezino, kas, kaip bebutu keista kazkodel sukelia csgo laga bei "stuttering"
7.2 Labai labai letiems ir prastiems kompiuteriu savininkams yra patariama i console ivesti fps_max 0 bet cia tiem kuriem csgo zaisti visiskai neimanoma.
7.3 Config file. Nesu ju megejas bet ne karta girdejau kad jie padeda ypac Valve zaidimams tad parasau viena, draugo pasiulyta configa kuris bent jau jam fps pakele bent 40-50. Visa instrukcija bus atsiustam folderyje, failiuke pavadinimu README.TXT
http://www.mediafire.com/file/qtlf1p31x44nsqm/HYPER's+MEGA+FPS+Boost+Config+For+CSGO!!%232016.rar
7.4 Jeigu serveris kuriame zaidzia leidzia, visad galite pasikeisti tickus kurie palengvins zaidima
Sia komanda vedam i console cl_updaterate 64
Jeigu nepatiktu ar jaustumet dideli skirtuma ir noretumete gryzti atgal tada  cl_updaterate 128
64 ticks dazniausiai naudojama PUB arba casualI servose

128 ticks - Mm arba turnyrose. Jeigu nesat pro ar patyres zaidejas, skirtumo nejusit tad patartina naudot 64 ticks
______ __ _ __ ______
8. Kolkas tiek. Visa informacija kuria zinojau bei radau internete sudejau cia, na ir tikiuos jum Vimo bei Bachuru projekto zaidejam pades Sekmes!

  • Ačiū 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

gidas tikrai geras bet dideliu pokiciu zmones nesitikekyt nes pats esu izbandes gausite 20-30 fps daugiau,o jai noris pakelt fps daugiau na tada jau reik leist pinigu naujam procesoriui nes csgo kolkas daugiausia dirba ant procesoriaus o ne vaizdo kortos.Perrinkes esu jau 3 pc ir stabilaus 300fps tikrai negausyt kad ir geriausias dalis susipirkia.Jai yra kam noro galiu is savo patirties papostint keleta komplektaciju ir kokius fps pasiektumet.
Youtobe vaizdo irasais taip pat nepasitikeciau nes pagal juos mano pc turetu rodyt pastovius 450-500 fps  ;D

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Cia taipogi labai priklauso nuo vaizdo plokstes ir procesoriaus kadangi nors du skirtingi gali buti panasus pagal greiti, ivygde mano punktus gali pasiekt skirtingu rezultatu. Kas belieka, tai paeksperimentuoti.
Nors zaidimas pagrinde ir reikalauja gero procesoriaus, vaizdo ploksto taipogi labai reikalinga.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • 11 months later...

Before Windows update

# FPS Benchmark v1.01 - 01:42:765
==========================================================================
Average framerate: 159.75

After Windows update
Average framerate: 89.99

Testavau ant 1080p rezoliucijos

MSI GE72 Apache Pro 
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 970M (3 GB)
Processor: Intel® Core™ i7-6700HQ (3.5Ghz)
RAM: 16GB (DDR4)

Redaguota Evaldas
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

-novid ( isjungia intro jokiu daugiau izanginiu daliu iskart meta meniu csgo )

-mat_queue_mode 2 ( isspaudzia visas jegas is jusu cores esanciame kompiuteryje)

+fps_max 0 ( pats naudoju fps_max 999 asmeniskai, riboju iki 999 fps nezinau kazkaip nepasitikiu tuo neribotu 0 tad jusu pasirinkimas ar 999 ar 0)

-nojoy ( isjungia joystiko funkciją zaidime)

-nod3d9ex ( alt + tab funkcija greitesne tampa nei anksciau zaidime)

cl_forcepreload 1 (Preloads The Whole Map & Sounds) juingiantis i server iar kur kitur atkuriami parametrai map bei saundu todel uzkrauta informacija tampa kokybiskesne maziau lagg stutter spike ir t.t.

Dauguma mano padiktuotu siu komandu padidins jusu fps kazkiek. Jei turite problemu su lagg ar kazkuo panasiu, reikai pravalyti csgo audio cache, tad isijungiant csgo atsidarot console ir vedat snd_updateaudiocache po to snd_rebuildaudiocache.

 

 

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Administratorius
On 1/7/2018 at 06:58, Damnation said:

-novid ( isjungia intro jokiu daugiau izanginiu daliu iskart meta meniu csgo )

-mat_queue_mode 2 ( isspaudzia visas jegas is jusu cores esanciame kompiuteryje)

+fps_max 0 ( pats naudoju fps_max 999 asmeniskai, riboju iki 999 fps nezinau kazkaip nepasitikiu tuo neribotu 0 tad jusu pasirinkimas ar 999 ar 0)

-nojoy ( isjungia joystiko funkciją zaidime)

-nod3d9ex ( alt + tab funkcija greitesne tampa nei anksciau zaidime)

cl_forcepreload 1 (Preloads The Whole Map & Sounds) juingiantis i server iar kur kitur atkuriami parametrai map bei saundu todel uzkrauta informacija tampa kokybiskesne maziau lagg stutter spike ir t.t.

Dauguma mano padiktuotu siu komandu padidins jusu fps kazkiek. Jei turite problemu su lagg ar kazkuo panasiu, reikai pravalyti csgo audio cache, tad isijungiant csgo atsidarot console ir vedat snd_updateaudiocache po to snd_rebuildaudiocache.

 

 

Ne -mat_queue_mode 2, o +mat_queue_mode 2

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • 1 year later...
  • 2 years later...

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search