fakeid Parašė Sausio 9, 2017 Author Share Parašė Sausio 9, 2017 as 100% legitpirma steama uzbanino del 1 hs... atbanino..per nepilna 1 raunda nusprende kad cheatinu...nusperku kita steam, visus killai su demo, vel tas pats Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 9, 2017 Author Share Parašė Sausio 9, 2017 tele2 internetas .. pastoviai I svedu ip pasidaro .. private del komentaru Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 9, 2017 Author Share Parašė Sausio 9, 2017 visi kilai and naujo acc su demo.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 9, 2017 Author Share Parašė Sausio 9, 2017 su FAKE ID gavau bana uz 1hs ir atbanino..prisijungiu atbanintas I mirage, padarau warmupa, einu uzsipilu kavos, atteinu visi pajudeja, einu is CT link a priek boxu3 priesai : rampa connector ir apps , bandau visus 3 pasaut su usp- nieko neiseina ,bet gaunu bana ... cia gal 40smanes net nesiklauso ka sakau..cia antra banas ir pz.. tipo tikras haxcia jokiu demo nebuvotada nusiperku antra steama ir darau demo su ta mintim kad uzbanins .. taip ir yravisu killu demo yra tik antram steam Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 9, 2017 Share Parašė Sausio 9, 2017 reik demo man paziuret, jei turi imesk ta demo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 9, 2017 Author Share Parašė Sausio 9, 2017 ten daug yra..tau bet ka? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 9, 2017 Share Parašė Sausio 9, 2017 [quote author=fakeid link=topic=1311.msg16516#msg16516 date=1483993574]ten daug yra..tau bet ka?[/quote]sudek visas i rar ir idek kur nors, populiariausias google drive Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 9, 2017 Author Share Parašė Sausio 9, 2017 https://drive.google.com/file/d/0Bx3ZQ4F-_FLPeFpfRXh2WDB3Nnc/view?usp=sharing Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 9, 2017 Share Parašė Sausio 9, 2017 nu jo pasistengei ;D 1.7gb Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 10, 2017 Share Parašė Sausio 10, 2017 keleta demo paziurejau, nematau as tu chytu, gerai pasaudai ir tiek...is dalies esi pats kaltas jog sudarei chyterio ivaizdi, profile, comments, servo reputacija, kiek zinau per mikrafa biski paerzindavai kitus, skundai mums del taves, vaikiskas nick dageriux.krc pasistengei :Das asmeniskai siulyciau duoti tau antra sansa, visgi su pirmu acc gincitinai nubaustas, bet pries mane 3 adminai...vel nepasiseke tau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Sausio 10, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 10, 2017 Sitam zmogeliui visur problemos 😀 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 10, 2017 Author Share Parašė Sausio 10, 2017 Visur. Visur? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Sausio 10, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 10, 2017 Tai vipas neten uzdetas tai akauntus blokina,tai ip keitinejas nes intikas prastas,tai del cheatu apkaltintas,nes juk per siena nevedzioji ir uz ora tave banina,atsiunti demo kur be cheatu losi ir viskas normaliai gi.Beje turejau drauga kuris galejo savo ip keist ir jis keitinedavo nes su cheatais lose kad ban negautu bet tu steam tai cia tokie bajeriai neveikia, kitiem tokiu problemu nekila vat tau vienam taip idomiai tik neisizeisk bet tave as jau mates servuose ir kaip zaidi tai tikrai pritariu is ko bana gavai vertas esi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Sausio 10, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 10, 2017 Man isvis nervas ima nuo tokiu pro zaideju as va griba malu bet jai reik pazaist moku as nesilveris koks o lem lygi buvau taigi nesu visiskas botas ir kai matau tokius "pro zaidejus" kurie poto sako ismok zaist jus gal pazekyt kaip tikri pro losia cempionatuose ar jie ziuri i siena ar jie taiko per siena?Manau ne jai taiko ant sienos tai krasta nes pasiruose isbegimui,taikinis visada ant kampu kur zmogus list gali o musu serve ka tokie sako as globalas tai reiskia galima 2-3 metrus nuo sienos krasto i galva per siena nusitaikyt rusint ir saut tokiu pilna jai tikri pro paziuretu kiekviena is jusu bent trecdalis butu pagauti su wh...cia mano nuomone galyt pritart galyt ne "pro globalai" Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 10, 2017 Author Share Parašė Sausio 10, 2017 ip as nekeicu as cs:go naujus perkukad ir atsiskaitant turiu naudot proxy nes ip rodo svediska o kortele registruota ltturiu visu kilu demo su dageriu1ma bana gavau per nepilna 1 (viena) raunda .. tipo iskart uzdejau kad kitiem negadintum zaidimo...turiu 800 ++ h online 300++ competitive won tarp DMG-LEMkai as overwachinu man bet 8 raundus rodo... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Sausio 10, 2017 Share Parašė Sausio 10, 2017 [quote author=fakeid link=topic=1311.msg16534#msg16534 date=1484061821]ip as nekeicu as cs:go naujus perkukad ir atsiskaitant turiu naudot proxy nes ip rodo svediska o kortele registruota ltturiu visu kilu demo su dageriu1ma bana gavau per nepilna 1 (viena) raunda .. tipo iskart uzdejau kad kitiem negadintum zaidimo...turiu 800 ++ h online 300++ competitive won tarp DMG-LEMkai as overwachinu man bet 8 raundus rodo...[/quote]valandos prazaistos nieko nesako. Yra zmoniu su 4000 valandu ar daugiau su vienu acc ir gauna VAC banus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 10, 2017 Author Share Parašė Sausio 10, 2017 efka, cia as bendram supratimuj rasau..man ne 14... man 27ta dagerio nika googlinau )) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
FaVoRiiT Parašė Sausio 10, 2017 Share Parašė Sausio 10, 2017 Skaitau sita tema ir esu kazkiek pasimetes. Private profile uzsimeti, nes tau raso cheat ant profile??!?! Wut? Kaip tik legit zaidejui yra malonu, kai ji itarineja cytinant ir pns. Private profile deda zmones, kurie nori paslepti savo valandu skaiciu. P.S. galima tiesiog atjungt komentarus ant profile Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 10, 2017 Author Share Parašė Sausio 10, 2017 raso duchas aimas wh Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Sausio 10, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 10, 2017 https://youtu.be/91tOF1iQP_MStai va tokiu as musu serve pamatau ir poto aiskina kad viskas normaliai ismok zaist, o del valandu jus baikyt tas nesamones as lem ranke zaizdamas papuoliau pries cheatus gale zaidimo as buvau vienintelis kuris be aim lakste visu akauntus paziurejus buvo virs 2000h ir competive is 10 zmoniu 9 su aim begiojo ir nieko neslepe manai kas gavo ban is ju? nevelnio deranko dar nebuvo nuo nelosimo krito tai ne ustepsiu jai po keliu metu del to zaidimo kris rankas 😀 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Sausio 10, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 10, 2017 [quote author=fakeid link=topic=1311.msg16538#msg16538 date=1484066449]raso duchas aimas wh[/quote]isjunk ta durniu jai 27 metu tai neapsimetinek kad nezinai kaip profilyje uzblokuot komentarus galu gale juos trint gali tu su tokiais "atmazais" tik dar labiau irodai kas apie tave galvojama arba tu super nelaimingas zmogus ir tau baisiai nesiseka Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 10, 2017 Author Share Parašė Sausio 10, 2017 apie ka tu cia?steama man duoda pasirink, as pasirinkau private ir? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Sausio 10, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 10, 2017 Na gerai apsimeskime durniukas Profile-edit profile-my privacy settings-comment permission pazimek friends only.Ten pat ir profili gali tada i public pakeistNa va apsimetem kvaileliais... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fakeid Parašė Sausio 11, 2017 Author Share Parašė Sausio 11, 2017 Kas toliau? Gedas ar marihuana net nekomentuoja... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
FaVoRiiT Parašė Sausio 11, 2017 Share Parašė Sausio 11, 2017 FAKEID, nepyk taciau nematau nei vienos priezasties tavim pasitiket. Ip adresas pastoviai keiciasi, iskart gaves bachuru serve bana atejei su kitu acc , profile private, nes esi per jautrus komentaram( pagal mane cia viena didziausiu pievu), Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai