h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]Krc, gavau free ban`a nuo Clarity, sedejau ban`e, gavau dar 1 ban`a...[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 4, 2017 Share Parašė Sausio 4, 2017 papasakok placiau, galiu tik speti kad tu s1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 4, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 4, 2017 cia s1,feidi. tas pats zmogus , sita forumo acc matau vel nauja pakure kad paverktu del ban. bet bane matot komentara su screenshot'u. aciu uz ta toki demesi man feidi. bandei uzsisest ant marrihuanos - nepavyko, tai dabar bandysi ant manes? galiu iskart perspet kad nepasiseks, aciu uz toki demesi visiem mano heiterem. gero vakaro ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]wtf :DD koks feidi dar bl? :DDDDDD nrml esi... Man Marrihuana dejo ban`a 2men, su troliu pakalbejau, viska pasakiau, kad vps net nk nemates dejo jis free ban`a, trolis man ban`a sutrumpino, pasakiau, kad sudu jokiu nedarysiu, tylesiu ir vsio, baiges man ban`as, jungiuos i srv, clarity uzdejas 1men..[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 4, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 4, 2017 steam id duok. paziuresim kas tu toks. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]Ir be to, antras acc, nes pamirsau pass, gal 3 kart bandziau nauja susikurt, i gmaila nei vienas neparejo[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 4, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 4, 2017 nick atitinka, yra irodymai kodel gavai ban. is mano puses kalbos baigtos. http://imgur.com/a/jlkaC Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]tas pats, kuri ungaginai, STEAM_0:1:76495980[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]Tai uz sita as jau prasedejau ban`e... Man Maris uz tai gi 20h dave, atsedejau, poto kita diena 2men gavau, trolis sumazino iki 1day, ir tada, net nespejas prisijungt i srv, tu davei dar...[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 4, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 4, 2017 ai sitas. nu tai kalbos del unban turi but baigtos. nauju metu akcijos baiges. prisidirbai, man i pm stumiai ant kito admino. as to netoleruoju, kaip ir manau joks kitas protingas zmogus negaletu to toleruot,kad apsnekineji kazka uz nugaros o tiesiai sviesiai nieko nesakai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]:DDDD As jam tai pasakyciau, bet neesme, kad silence sedziu, bet jau tokia nsmn, kad ngl, uz tai as atsedejau ban`e, pasakiau troliui, vsio busiu ramus, tyliai sedesiu ir dar 1 prasileidau,tai vps..[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]Tai ponas, paaiskink kaip cia yra..[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 4, 2017 Share Parašė Sausio 4, 2017 As i sita atveji nesikisiu, nes tikrai rimti nusizengimai pas tave, gal bano nebuvo butina det, bet silence jo 2men palikciauna ne ant to admin uzsokai ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
h1xas Parašė Sausio 4, 2017 Author Share Parašė Sausio 4, 2017 [i]Jo zn, del silence cia man tai no problem, bet del ban`o tai vps pieva..[/i] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Sausio 4, 2017 Share Parašė Sausio 4, 2017 bausme clarity pakeis i silence 2men, tik nebandyk nicku kokiu izeidzianciu ar uzkabinanciu ir griefint, cia jau paskutinis sansas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Feidi Parašė Sausio 5, 2017 Share Parašė Sausio 5, 2017 E... Jei manęs nemėgstat, tai bent pravardžių neprimeskit... Buvau aš užsidėjąs s1 nick'ą, nes čia s1mple trumpinysP.S- Įvedus šį nick į steam community rasit pilną žmonių..Taip atrodo, kad jūs visus blogus žmogelius norit paversti manimi.... Ir man duot baną :D Iškur tiek neapykantos? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Feidi Parašė Sausio 5, 2017 Share Parašė Sausio 5, 2017 Aišku, kad skiriasi..... Mano: https://steamcommunity.com/profiles/76561198329104161 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 5, 2017 ★Vip★ Share Parašė Sausio 5, 2017 [quote author=Feidi link=topic=1296.msg16373#msg16373 date=1483604313]E... Jei manęs nemėgstat, tai bent pravardžių neprimeskit... Buvau aš užsidėjąs s1 nick'ą, nes čia s1mple trumpinysP.S- Įvedus šį nick į steam community rasit pilną žmonių..Taip atrodo, kad jūs visus blogus žmogelius norit paversti manimi.... Ir man duot baną :D Iškur tiek neapykantos? :D[/quote] atsiprasau feidi,galvojau kad tai tu nes turejai to pati nick,ir tai mano kalte nes nepatikrinau jusu abieju Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Feidi Parašė Sausio 5, 2017 Share Parašė Sausio 5, 2017 Jau nebepykstu ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai