Jump to content
Create New...

✪ noNas-

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    24
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

✪ noNas- paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 9 2020

✪ noNas- turėjo geriausiai įvertintą turinį!

2 sekėjų

Apie ✪ noNas-

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Mažeikiai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

1726 profilio peržiūros

✪ noNas-'s Achievements

Sergeant

Sergeant (5/27)

14

Reputacija

  1. ✪ noNas-

    banas

    Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Užpildyk kaip reikia užklausą ir tada žiūrės dėl tavo unbano.
  2. ✪ noNas-

    RxNex

    Per ilgai jūs čia su juo žaidžiat manau. Prisimelavęs tiek, kad pats nebesusigaudo ką atsakyti.
  3. ✪ noNas-

    Antras serveris..

    Nu gerai, dėl tavęs pasistengsiu nepriekaištingą demo įrašyti ir atsiųsti. Be to, ar po paskutinio csgo update nėra taip, kad rcon_address 1 nebeveikia ir nieko nekeičia?
  4. ✪ noNas-

    Antras serveris..

    Nieko nepakeis tas video. Reikia pačiam patirti žaidime / serveryje.
  5. ✪ noNas-

    Antras serveris..

    Jei tik turi galimybę ir laiko, užeik kada į serverius, kai būna nemažai žmonių. Galbūt ir pamatysi apie ką ir kalbama čia.
  6. ✪ noNas-

    Antras serveris..

    @MaSk mes čia tikrai neišsigalvojam, kurdami temą ir šiaip sau postindami, ale kad tik pakomentuot kažką. Yra kaip yra. Jeigu nėra kažkokios išeities tai sutvarkyti, tiesiog rankinkit temą ir paliekam viską taip, kaip yra.
  7. ✪ noNas-

    Antras serveris..

    Nu supratau tavo mintį.
  8. ✪ noNas-

    Antras serveris..

    Tikrai yra serverių kur toks pat slotų skaičius, visi vipai, pluginai ir t.t. sujungi, bet matosi skirtumas tikrai šaudant ir pan. Tai kame gali būti priežastis? Tiesą sakant, atėjus į servą kartais net noras dingsta žaisti..
  9. Sveiki. Pastaruoju metu pastebėjau antro serverio vis didesniu ir didesniu lagus serveryje, nuo tada kai į serverį prisijungia vis daugiau ir daugiau žmonių. Realiai antras serveris kasdien būna pilnas visomis dienomis. Girdėjau iš ne vieno žaidėjo, kad ir jiems dabar fps yra sumažėjęs gan smarkiai, kitiem fps 100 nesiekia, kur per mm/fc 300+ būna ir t.t. (nereikia kvailų komentarų, kad xujovi pc ir t.t. ačiū). Man taip pat yra pakitęs fps skaičius į mažąją pusę, kur seniau taip nebūdavo. Manau dėl tos pačios priežasties pirmas serveris ir yra "miręs" šiuo metu, tad nenoriu nieko blogo sakyti, bet ir antram serveriui gali būti tas pats, nors čia tik mano nuomonė. Norėčiau kreiptis į projekto sąvininką Mask, kad galbūt išeitų sutvarkyti šitą situaciją, nuperkant didesnį/galingesnį host'ą, kuris atlaikytų prisijungusių žmonių skaičių, nes taip pat vis dažniau ir dažniau bežaidžiant tiesiog ima ir pakimba/palūžta serveris, kurs seniau tikrai taip nebūdavo.. Nežinau jūs tai matot ar ne, bet taip nutinka. Kaip ir sakiau, čia tik mano nuomonė, priimsiu bet kokią kritiką.
  10. ✪ noNas-

    Ban HH

    Nu tada sutinku su tavo nuomone @vericas gali unban jį.
  11. ✪ noNas-

    Ban HH

    Kiek suprantu, jau ne vieną kartą gavęs baną nuo adminų dėl wh ir pasirodo viskas tvarkoj būdavo?
  12. ✪ noNas-

    XDDDDDDD

    Mano toks darbas, naujų acc prašyti main, jeigu kažkas skundžiasi, kad per gerai šaudo, tai nematau tame jokio išsipisinėjimo, ne kaip tavo, kad geriau nedarysiu taip, nors ir adminas prašo, o geriau pajuokausiu ir paskui nueisiu į forumą, sukursiu temą, kad visi "pažvengtų". @Marrihuana tavo tiesa, neatkreipiau į tai dėmesio.
  13. ✪ noNas-

    XDDDDDDD

    Daugiau laiko čia užtrukai kol tą ss padarei ir įkėlei, negu būtum geriau neišsipisinėjęs ir parodęs profilį. Lauk to savo unban ir nereik čia atėjus išsipisinėt iš adminų.
  14. ✪ noNas-

    XDDDDDDD

    Nu, tai labai sunku buvo?
  15. Pradėkim nuo pradžių. Klausiau ar turi main acc, sakei ne. Po to, kai pasakiau, o jeigu rasim dar kitų acc, tai matyt kažko išsigandai ir pasakei, kad turi, bet ten pusbrolis gavęs baną. Pats iš karto išsidavei.. Toliau.. Normaliai paprašiau main acc linką numesti. Tu ten bandei, bandei, bandei kažkaip, kažką padaryt, bet nieko nesigavo ir galų gale pasakei: "ai patys eikit susirast ten x legend užrašyta, fotkė su mersu.." ir t.t. Tu net čia nemoki normalios bano apeliacijos padaryti. Apie kokį unban mes galim kalbėti. Kol nebus nurodytas tavo main acc, tol manau nesulauksi unban.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search