Jump to content
Create New...

gedasXdd

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    133
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė gedasXdd

    radar bug

    As kiek pastebejau kad tis crisso nerodo, man panasiau kad del jo nick. nes kai buvo pasiketes varda be simboliu tiesiog kriss, radare rodo ji. Taip pat nerodo jo, kai esi t o jis zaidzia uz ct, tai gaunasi toks disadvantage

  1. 3 minutes prieš, Movie2k said:

    Ne tai taip, tuos vac barsukus tai tikrai virskint i kita pasaulio puse pilnai sutinku.Bet jei zaidejas tiesiog smurf acc zaidzia , juk tai nera problema. Del cheateriu as manau mes nuomones vienos, kad be grizimo atgal, bet svarus zaidejai tegu zaidzia nors ir su 100 nauju acc :? Neginu nieko  , tik nujauciu kad ateiti dar taip bus, tai tiesiog noriu nuteikt.. ;D

    Is vienos puses su multiaccount tu iskart keli itarimus taip apsunkindamas admin darba, nes tada stebi zmogu ar cytina ar ne is kitos puses su smurfu gali apeit gagus ir mutus ar servo banus laikinus, tai kaip ir taisykliu apejimas yra ir tu nezinai kas cia smurfina ir pns kelia tik daugiau itarimu

  2. 1 minute prieš, Movie2k said:

    tai kaip tik padauges darbo, kai pradesit banint naujus acc ir teks demkes ziuret ir panasiai. Nesuprantu problemos, nori tegu perka tuos acc, nei tavo pinigine ploneja nei ka. Esme banas, ar yra irodymu kad cheatina ir gaus unban? Kiti acc cia jau jo reikalas manau... Perdaug puciami burbulai, nemanai?

    o kam vargt su tom demkem? matai kad per gerai losia kaip naujas acc arba vacbanned arba multiaccounts turi. 

  3. 36 minutes prieš, FRGT said:

    Natūralu turėti įtarimą kai kažkas tave nušauna xd. Kad žaidžiu per antrą accountą, nebūtinai reiškia, kad aš per jį čytinu.  Bet įtarimas yra įtarimas. Jeigu nesi visai tikras, kad kažkas čytina, kam jį banint?

    O kam zaist su alt acc jei turi main? taip apsunkini adminu darba, pamaciau profili, pamaciau kaip saudai. priemiau sprendima banint nesukdamas sau galvos, nes per daug itartinas 12h veikejas serve. serveryje turi main acc ir zaisk su juo, su 2acc gali apeit mutus ir pns, manau taisykle reikia pakoreguoti del multiaccounts ir bus adminam maziau vargo kad stebet alt acc ir pns.

  4. 7 valandas prieš , s0luti0n said:

    fc banai pas ji uz heavy toxicity. Manai uz cheat fc detu bana tik 1-2 metams? Visur cheatai gauna perm.

    fc uz cytus banas 2metai. uz toxic ir butu parasyta, kad uz griefing gavo bana

    • Pakeliam 1
  5. 11 valandas prieš , FRGT said:

    Jusu Nick bei steam id - FRGT, 76561198353806600.
    Kada ir kuriame serve nubaude? - ~21:08h, antrame serveryje (de_mirage).
    Kuris admin nubaude (jeigu zinote) -  Gedas.
    Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? -  Nušoviau per sieną ir per smoką. Pagalvojo, kad čytinu.

    Kaip 12h prazaides visai neblogai zaidi sakyciau. Gavai ban uz itartinus suvius ir ne main accounta. Kaip 12h per gerai tu ten zaidi, tai pirmas acc greiciausiai vacintas yra, jeigu as klystu, zaisk su main accountu ir problemos nera, gavai ban ant acc ne ant ip :)

    Kitiem adminam ivertint situacija

    steam:

    https://steamcommunity.com/id/frggt/

    Demo linkas:

    https://ufile.io/hse0h

  6. On 6/18/2018 at 11:17, deivius1 said:

    Ka zn, kai pasikeis pele, parasysiu mask, galbut duos kita sansa pabandimui? 

    Imanoma? 

    @MaSk

    jei fc gaves, tai tegul ir sedi ramei su banu. steam vac nera tobulas, kad uzbanintu.

  7. 18 valandas prieš , deivius1 said:

    Kaip rase klarka, daug maz metai praeja tai surizikuojam ir atbaninam. Kas be ko zaideja stebesime. Rasyt atrodo moka ne kaip tas apsicheatines bebras pries metus tai unbanink. 

    numesk man ip, gal pavyks patikrint :)

  8. Kad net nesigaudo zmogus. aiskus wh ir aimlockas, nereikia cia jokiu gincu daugiau kelt. Del wh aiskiai per sienas dairosi ir gun issitrauke kai enemy neislindes jau ir taikytis bando i ta vieta kur turetu pasirodyt. O del aim kai sprayina kulkos lekia tiesiai i enemy head, jeigu jis speja pasislept aiskiai nekontroliuoja spray ir kulkos i virsu belekur tik islenda vel tiesiai ant zmogaus ir taip kartojasi. aplamai paemus noobas su cytais. 

    Banas

    On 12/31/2017 at 03:53, Rokis said:

    pizeee nenaudoji wh bet gauni perma bana zjbsss aciu sousionai idijotas.ir kaip dabar iaiskkint jam kad nenaudoju wh?

     

    Chate aiskei parasytas cytu puslapis kuris egzistuoja butent is tavo accounto kelis kartus kartojasi, taip kad laisvas.

  9. 21 valandas prieš , Gytis Xd said:

    Tada viskas aišku, manau dėl rutuliuko, nes sistema fixuoja kad per tam tikrą sekundės tarpą aš paspaudžiu "Jump" 3x  greičiau nei įprastai.

    As su wheeldown bhopinu ir jokiu banu negaunu :)

  10. 13 valandas prieš , Grey said:

    As nelyginu , kad tai gali tureti visi :)

    Tai tiesiog privilegija Razer Synapse programoje. Taigi buvau nusprendes tai isbandyti :)

     

    Nepasakok cia lele. pats turiu razer da, ir macro yra skirti sciprtam. 

    p.s. pas mus labai nemegsta melagiu

    • Pakeliam 1
  11. Nesutariu nei su vienu nei su kitu. Tai parasysiu savo pamastymus

    Pradzioi ka rasei apie admin komandas visiskai nesusije su turiniu, tai yra atskira tema ir visi adminai manau turetu aptarti si reikala atskirai su verticu, del admin komandu naudojimo savo naudai.

    Kai tave botu pavadino, tai pavadink ji atgal botu, o ne siuntinejimais i kaire ar i desine. aisku cia jis provokavo tave, bet pats pasidavei provokacijai, o toliau ka paisei ant sienos tikrai ban nusipelnei. Isvada tokia, kad pirmiau, geriau pranesk kitiem adminam, kad atkreiptu demesi i tavo situacija, nes dabar pats kaltas likai ir prasai pagalbos kai pats prisidirbai. 

  12. On 11/6/2017 at 11:58, Guledi said:

    Ar grazu loti?....

    Eik i buda nes negausi kaulo. As duodu ranka nukirsti jog pykti isma todel nes nieko nenusauni ir mirsti man :DD, speju nezinai ka rieksia masofke nes zaisdamas ten jau net uzuodi zaidejus t.y paziades su/pries jais/juos susidarai bendra masofkes vaizda. kuri tik ir naudoji. ty zinai ko galiam tiketis is tam tikro zaidejo. pvz Trolis: nusizudys geirau nei mirs man. b3l3: geirau issitrauks zues ir bandys zues ;D.  kreit: bandys viska kad tik laimeit round (try hard baton). Domantaka/Fylz/t.t ijungia smegenis ir pradeda mastyti kaip godai ir dazniausei as prapisu.  Problem? nes as to nematau. Tad pralinksmek ir ziurek i pasauli su spalvom :) Buciuoju :**

    Nezinau kaip tu uzuodi tuos zaidejus, as asmeniskai visus kampus tikrinu ir default spotus prefirinu, nes zinau jei as pats nenusausiu tai niekas manes neisgelbes :D

    • Haha 1
    • Pakeliam 1
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search