Jump to content
Create New...

l0udly

Narys
  • Pranešimų skaičius

    35
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Pranešimai parašė l0udly

  1. Dabar, DaTroller said:

    parases kad turi pretenziju del bano, cia automatiskai kaltinimai mums 🙂. Tema niekur neveda o svaistyt savo laiko nesirosiu tad atstok ir neberasyk kitaip bausiu visus tavo accountus uz tavo chat istorija prasta.

    del savo prastos chat istorijos buvau nubaustas ir bausme praejo. I puse mano uzduotu klausimu taip ir nebuvo atsakyta tai i guess rakink ta tema, aukstesnes jegos keicia zmones 🙂

  2. 1 minute prieš, DaTroller said:

    Tu aiskinkis, skrisk, bezdek kam nori 😄 bet ne mums del savo problemu. Jeigu man sugestu pc, tai butu mano problema, ne kitu zmoniu.

    antra karta klausiu kur as jus kaltinu del to?

  3. Dabar, Ervis said:

    Nu tai per tlf irgi neveikia? Gi turi prime acc. Ir seip yra isvis daug susisiekimo budu, nebutinai su manim tiesiog su betkuriuo is admin.

    per telefona nepajungtas tas acc, o del kitu susisiekimo budu, tai pasirasykit varda pavarde vietoj nicko kad butu lengva facebooke rast 

  4. Dabar, DaTroller said:

    Tai ne pretenzijas reisk o prasyma kad tave atbanintu del tavo pacio kaltes :). 

    nu jo, mano kalte, kad man susibugines visas vos ne pc po last windows updatu, kad internete nera fixo, gal man reiketu nuskristi iki ju su savo kompu ir paklausti kas blogai? 

  5. Dabar, Ervis said:

    Atejai i serva, saudai gerai.  Pakvieciau i draugus kai paprasiau atprivint, atprivinai acc, bet nepriemei i draugus tuo patciu, net nebandei susikalbet ir pats net nekvietei nei vieno is musu i draugus irgi, kad paaiskintum situacija. Tiesiog dabar matos, kad ieskai prie ko prisikabinet.

    pasizek ka as  cia 3 zinutes jau rasineju. Kur tu nori as tau numesiu kaip atrodo man friendai ir chatai ant steamo.

  6. Dabar, DaTroller said:

    Jesus christ, tai tvarkykis savo problemas nereiskias pretenziju mums? Jeigu tavo automobilis i kazka issipis del prastu stabdziu, tu negali kaltint gamintoju del to o tik save.

    ar as jus kaltinu del to kad man chat neveikia? tiesiog sakau kad niekaip negalejau as jam parodyti savo main. Sourcebanais ne taip sunku is tikruju ir naudotis.

  7. Dabar, DaTroller said:

    Isigyti padoru accounta su kurio galetum atlikt visas steam funkcijas? Jei muted/gaged tai pridet admina ir per ten susirasyti?

    tai as su juo galiu viska daryt? as tik sakau kad yra susibugines chatas - tei eina per visus acc man.

  8. 1 minute prieš, DaTroller said:

    o bandei projekte zaist su vienu ir tik vienu accountu? pvz su mainu? Girdejau patogiau taip 🙂

    man nepatogiau, nes man kitas acc yra reikalingas kitam dalykui :) o kad del friendu mano problema, tai ka man daryt?

  9. Dabar, DaTroller said:

    Cia jau tavoji problema. Naudoji smurf "seip" zinodamas kad turi bausme mute/gag ir ant viso to uzsidedi kita nick. Pagal mane tai provokavimas ir budu ieskojimas kaip prisipist prie adminu. Gal tu rimtai judek i kita projekta jeigu tau taip viskas cia blogai? Negadink nervu

    paprase atprivint profili tai padariau tai reiskia ir id suzinojo, tai jeigu as ant smurfo gaunu mute/gag man ant maino jungtis sneket? negalima gi ir kaip sakiau kas 30 min man persijunginet?

  10. 2 minutes prieš, DaTroller said:

    Adminas negali zinoti kad tu esi mutintas/gagintas ypac kai pats specialiai pasikeitei nicka 🙂 Ismok admina prideti i pm ir parasyti. Si kart bausme nuemu, kitam kartui tokiam pasitaikius, bus 1 men banas.

    Kur atsiusti screenshota kad man neveikia friend listas?

  11. Man dar kaikas idomu "verticai" tu nieko nesakes prailginai bana iki 1d, cia tavo tas karosas paprase? nes matau net 2 kartus bande uzdeti 1200min silence, bet kazkaip nemoka :( Kaip cia sita istorija baigsis ar jau baiges? sito irgi nesuprantu.

    • Haha 2
  12. 1 minute prieš, s0luti0n said:

    Jei tave taip skriaudzia ant smurfo, eik zaisk su main.

    O jei i tema. Community servas nera pokalbiu laida. Silence niekas tau nedes jei tu pakalbini viena kita zmogu, ir neuzkrauni chato vien tik savo balsu. Jei tu ten tik vienas veblenai kazkokias nesamones, tai ir gavai bausme. Sunku daugiau ka ir pasakyt, manes serve nebuvo.

    na cia tai nusisnekejei. duok man vakar demo ir siandienos kazkur 3-4h antro servo demo, as tau parodysiu skirtuma tarp kas buvo tada kai as gavau mute ir kas buvo siandien :) 

    2 minutes prieš, vericas said:

    dabar isvaistei daugiau laiko, nes turi jau bana

    turiu "neteiseta" bana

    • Haha 1
    • Pikts 1
  13. Dabar, Art said:

    Nicka pasikeitei, tai neatpazino, toks jausmas, kad specialiai problemu ieskai 😄

    kaip suprast pasikeiciau? zaidziau jau su situo nicku 2 serve, tiesiog sugalvojau i pirma serva nueit. As draugu cia neturiu kad mane atpazintu kazkas.

  14. ir vis dar laukiu nuomoniu, del ko zmones ateina pazaisti i community serva. As atejau buvo tylu nyku, pradejau sneket pradejo puse servo sneket, atsirado kalbos, ar geriau kai visi tyli ir tada info visi dalina kur kas yra COMMUNITY SERVERYJE.

  15. ir jeigu manai kad ne visi spaudzia kad tik nubaust kodel jis neuzsidejo sau votesilence? man labai jis nepatiko ka rase i chata, del keiksmazodziu tavo zinutese matau tik 1, spamas yra spamas buvau nubaustas px, btw jei neturejo mano maino tai nezinojo kad as esu tas pats zmogus ir gali didinti bausme, su actimeliu nebuvai serve nezinai aplinkybiu mes abudu draugiskai isikoliojom nes esam pazystami, pirmos zinutes yra tokios nes ant manes pradejo kazkoks zaidejas varyt.

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search