Jump to content
Create New...

Donis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    66
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Pranešimai parašė Donis

  1. Nusipirkau VIP'ą per visus servus, pirmam serve chate kai rašau rodo, kad VIP. Jungiant vipmenu liepia nusipirkti VIP. AČIŪ UŽ SUPRATINGUMĄ, MOKU PINIGUS (NORS IR NEDIDELIUS) NE TAM, KAD NETURĖČIAU VIP. 

    • Pakeliam 2
  2. NEBESVAIKIT SU TAIS SAVO NON PRIME'AIS BLET, DAROT PORNOGRAFIJĄ IŠ SERVŲ. KAS NORI ŽAIST TAS ŽAIS, PASIKELS LVL AR NUSIPIRKS PRIME. DEBILŲ PRIVISE PER ABU SERVUS. PRIEŠ 15 MIN. PIRMAM SERVE LOŠĖM 8'IESE 2 IŠ JŲ SUPISTI CHEATAI. TAI CHEBRA COME ON!

  3. Dalbajobas? Dalbajobas. Buvo konfliktas, susidalbajobinot, nesiklausėt. Mute? Mute. Kadangi labai gražiai parasei man i PM, nuėmiau mute. Tikiuosi PONAS TROLIS nesupyks. 

  4. Per warmup'ą pora epizodų nesveikų buvo, bet ką galima pasakyti iš TOKIO KIEKIO medžiagos: aš asmeniškai nieko nematau. Kodėl jam su deag'u taip nėjo. Gal žmogus tik su scope lošia. Ir tas epizodas kai Tu atbėgai T spawn link B ir headshot'ą prasileidai su komentrau "Kąą jis čia šaudo" tai jis puikiai Tave girdėjo. Ką žinau, reikėjo biški palaukt. 

    Banas

    14 minutes prieš, Bulldozeris said:

    Nesuprantu mane pastoviai kazkoks adminas kickina del mano nickname, ka jis reiskia sitam serve ar kazkoks adminas ar savininkas turi toki pati nickname ? btw sis adminas uzpisa mane, kickina pastoviai ir nepasako del ko negaliu pasilikti savo nickname ir neperseniausiai man sake duodu 5min pasikeisti nickname ir net nepraejus 1min kickino :D o dabar vel kickino ir raso 2/3 :DDDDDDD juokas ima negaliu 

    ,

    ban

    Buvo sakyta pasikeist nick, nepasikeitei ko pasekoje gavai kick. Banint Tavęs niekas nebanino, bet jei toliau žaisi čia tuo nick bus daeita ir iki to.

     

    • Pakeliam 1
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search