Jump to content
Create New...

gelele

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    297
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    18

Pranešimai parašė gelele

  1. 16 minutes prieš, skycircle said:

    oi sad užkliuvau šaša. Eik gal pažaisk su minusais forume su savo draugais.

    Uzkliuvai sasa? :D :D Kam rasai su lietuviskais zenklais jeigu berastis esi, protingesnis gi neatrodai :) Ka noresiu ta darysiu, jau tu tai man nepaaiskinsi, vaikeli :)

    • Sodinam 1
  2. 6 minutes prieš, skycircle said:

    Admino aš atsisakiau bet nenujeme niekas o atsisakiau tam kad galečiau tokiai kanalizacijos žiurkei kaip tu metyti savo leksikas ir aš nežiuriu ar tu lankais ar nesilankai nes man nelabai rupi, bet kad tu čia bandai kažką bandai sakyt kad nesilankytu žaidejiai tai pasvakok ir praies. 

    Nenoriu net diskutuot cia su tavim, bukagalvi :) Auk tu tik greiciau ir fsio :)

    • Pakeliam 1
    • Sodinam 1
  3. 23 minutes prieš, skycircle said:

    Na nežinau koks ten trolio tas pimpis, bet tau žinau kad arklinio pimpio tikrai neužtenka. Taip lyskit į subine nes gelele pavydi, jai nebeskiriamas dėmėsis. O jei tau nepatinka šitas servas tai pizdink n* kuo toliau ir kitiems nesakyk kad "kuo mažiau ten lankykites". Rest in peace bitch 

    Stai jum puikiausias pavyzdys, kaip kazkoks snarglius adminas, sedi pagr administracijos siknoje, gindamas troli bando dar giliau prinert, visiskai nevaldo savo leksikos ir rodo kaip sitam projekte yra gerbiami zaidejai :) Ir jeigu nepastebejai as tikrai gerokai sumazinau savo aktyvuma tiek forume tiek servuose, mazas spuogiau :) Svarbu tau trolio pimpio uztenka, skyjuk :)

    • Sodinam 1
  4. Nezinau kokio jus grieztumo norit dar cia, jeigu trolis ir taip net nelosdamas serve, per weba pisa mutus ale "paziurejes" kazkokius demo, nors visi puikiai zinom dazniausiai del asmeniniu priezasciu ir mazo pimpio :) 

    Taip kad loskit kaip lose, prie adminu nesikeikit, geriausia tai lyskit I subine, jiems tai labai patinka :) O geriausias patarimas isvis kuo maziau ten lankykites :)

    • Sodinam 1
  5. Zuba jau tu mane suzavejai, kad cia apsukai puse masofkiniu aplink pirsta, kurie viska uz gryna piniga priima ir puola rimtai atrasinet bei patarimus dalint :D Galesim eit mm lost ir taip, as nelosiu del ranko, supreme pasikeliau vien trolindama matchus ir zvengdama, o ne besiboostindama su premaidais pati sededama gale :) Losiu ir su goldnovom ir su silveriais ir globalais, man svarbiausia butu smagu, o ne prakaituotas tryhard :P see ya :) :)

    • Sodinam 2
  6. 5 valandas prieš , skycircle said:

    Megejas pats prie photoshop pabut ir nepasakyčiau kad aš pats afigenai kažką darau, bet čia visiška huijnia :D na nebent tavo įdeja buvo toki daryti  :D patarymas gerai pradek žiureti tuturialus bandyk atkartoti kažką mokykis daugiau pastangu įdek kai jau išmanysi kokie įrankiai kas ką atlieka tada pradek savo kurti tik pirma sugalvok įdeja o po to ją įgyvendink. Nes dabar kiek matau daug čia prikeverzojiai ipač su tuo pilnu užrašu "Bachuru servas" kur tikrai nepagailejiai isijunges blending options ir pripisnoti visokiu styles :D kur tikrai perdaug o kas perdaug tas nesveika :D o tokia įdeja tiktu 90-jų baikeriams logo :D no offens, pats minejai nori kritikos, o ji nėra pati saldžiausia :D

    Visiskai nesutinku, cia matyt pagal skoni. Jeigu sakai, kad tik pradejai kazka ir cia tavo pirmas darbelis, tai sakyciau visai vykes. Tavo sukurtas logo atrodo 100000k geriau, nei sitas kuris yra forumo virsuje kairiajame kampe. Saunuolis, nesustok, mokinkis ir tikrai ismoksi. Jeigu dar sieji su ateitim kazka tokio, tai butinai gerink igudzius, neabejotinai pravers darbuose :)

    • Like 1
    • Sodinam 1
  7. 5 minutes prieš, deivius1 said:

    Niekas jam jokio minuso nespaus, zmogus issake savo puse kaip ir as savaja tad kalike nebepjauk cia ir ciosk i sali ;) Minusus tik ant siuksliu tie zmones spaudzia tad cia tik tau sunerimt reiktu ;)

    Gerai kad pasakei kad tik siukslem deda tai tau uzdejau :D tai ir as tada prie prodesoriaus prisidesiu irgi nuomones kad tu glusas kokiu reta ir puoseleji savo pacia durniausia savybe galvodamas kad del jos tave megs zmones :D nu fenomenas :D tas tavo profkinis mentalitetas per krastus verziasi... vargse mociute :D

    • Like 1
    • Ačiū 1
    • Sodinam 3
  8. 44 minutes prieš, Profesorius said:

    Tu pries rasidamas informacija susirink.As budamas admin visus iseiles baninau kas man nepatinka?Bl nepasakiciau kiek pamenu is mano puse max 4 ban buvo bet zinoma mane botu isvadinot nes matai as nesuprantu kur cheatai nors zinoma jus tokie profai kad atbaninat zmogus kuris 100% turi mokamus cheatus ir kai gavo unban pasijuokem is jusu botai nes jus neskiriat kur cheatai.Bet kvailiui neirodisi kad jis kvailis...

    Kitas dalikas del admin grizimo ir isejimo, isejau tik del arto, ar blogai kad per daug rupinaus servu kad zmones zaistu saziningai tarpusavyje ar man bibi det reikejo kaip ir kitiem.

    Na as zmogus turintis savigarba man jau tuoj 30 ir vaikams 18kiniams tikrai neleisiu saves zemint ir panasiai geriau busiu paprastu zaideju del to ir nereik man tavo to admino.

    Ir troli maziau lok pries tave nieko neturejau bet cia pradedi sudus apie mane rasyt pamirsai jau kaip prasinejai kad pasilikciau profke nepjauk ir pns.saligas visokias siulej zinoma suprantu del ko juk kaip eventas taip ir profesoriui negaila pinigu nors nevertas sitas projektas to buvo, bet malonu is tavo puses pamatyt kad ir tu eilinis dviveidis siuksle esi neturintis pagarbos ar dekingumo.

    Taigi moralas tau pagalvok pries meluodamas nes pries mane maluno judesis nepagelbes....

    Seniai taip smagu nebuvo skaitant :D mldc profesoriau labai taikliai :) dabar turetu dar lemonas, sky, verticas ir ziniuonis minusiukus tau uzdet, kad pasakei kazka blogo ant profkinio troliuko :D zinok saikom cia puola, atsargiai :D

    • Like 1
    • Sodinam 3
  9. Link kazko pns :DDDD Normalus atsakymas :D Nesamones kalbat. Nesivargink seni, cia adminai silver arba goldnova sedi ranke :) puse adminu vac banus prasileide tai pats supranti kokia cia tvarka :D Eik lost rimciau kazka esea ar fc :) 

    • Like 1
    • Sodinam 2
  10. 4 valandas prieš , nqiz said:

    Kaip gaila,kad buvo viskas per voice :D Bet yra kas girdėjo. (tikrai žinau)

    Jeigu ant taves stume per mikrafa, uzsirasai mapa ir laika ir duodi artui perziuret demke. Demkej girdisi ir voice chatas. Taip, kad jeigu adminas vartojo necenzurinius zodzius i tavo puse, tai turetu buti vertinama daug griezciau nei paprastu zaideju keiksmai, kadangi jus mielieji visagaliai, sakote jog admino pareiga rodyti pavyzdi. Matom kaip yra realiai, pavyzdziu pilnas forumas, Art del kai kuriu adminu atveju informuotas asmeniskai. Patys daznai provokuojat ir tik laukiat kada bus bent menkiausia priezastis uzdet mute. "parasiau dx, norejau parasyt xD", sorry bet cia kaip su tavo, Clarity, chytinimo atveju: "pirmai kai mane pagavot tai nechytinau, tik vakar supykau atsisiunciau chytus" :D

    • Like 1
    • Pakeliam 2
    • Sodinam 3
  11. On 1/16/2018 at 19:42, LittleOne said:

    gag ir mute yra du skirtingi dalykai, pirma gavai gag nes izeidinejai kaip galima matyt pas taves loguose. mute gavai uz muzika po ispejimo. o del to "dx"  ten per skubejimus taip gavosi nes norejau uzdet "xD" kai pataikei savo kazkokia lucky shot.  buciau norejas tave dx vadint nebuciau sakes "oj ne taip" patikek manim.

    tavo atmaskes pacios originaliausios buna :D

    • Like 1
    • Haha 1
    • Sodinam 3
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search