Jump to content
Create New...

Micro

Narys
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Micro's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

2

Reputacija

  1. Micro

    Unban anketa

    As uz 7 :D Esme ne tame siaip ar taip, cytint daugiau nesiruosiu, jau ir pats pasimokiau.
  2. Micro

    Unban anketa

    Zodziu buvau gaves ban uz aim assist ir pns, bet panasu, kad ban'a gavau ne uz aim assist o uz buvusi vac'd acc taigi banintam accountuj ten apie 90 dienu. Rase, kad prasyt unbano kai praeis 100d nuo vac, bet tos kelios dienos nieko cia nepakeis. Sena Anketa: Mano Account'as: https://steamcommunity.com/id/MicroM/ Pasitiketi turetume nes: Accountas 52 LVL ir man ji butu gaila prarasti.
  3. Micro

    Unban anketa.

    Katik perziurejau demo ir tikrai per toki laika neimanoma pasakyti, kad as cytinau realiai 3 shootai kurie nieko nepasako.
  4. Micro

    Unban anketa.

    Realiai gaunu bana uz tai, kad turiu vac banned acc. O tie kurie mato "Aim Assist" reikia pasidometi visu pirma kaip jis veikia ir kaip jis atrodo. :) see ya in 3 months maybe.
  5. Micro

    Unban anketa.

    Taip VAC banas ant csgo nes buvo atsibode zaisti. Bet prazvelkit normaliai movementas tikrai ne silverio i guess. Net nezinau kaip dar galiu irodyti kad as ne cytinau.
  6. Micro

    Unban anketa.

    Taikinuko drebejimas tikrai nereiskia "Aim Assist" kai intensyviai zaidziu man rankos dreba. Turbut nelabai ka ir itikinsiu. O vac banned acc makes no sense su juo niekados nezaizdavau jusu serveriuose.
  7. Jusu Nick bei steam id - http://steamcommunity.com/id/ghettoangel2/ Nick: MicroKada ir kuriame serve nubaude? - 88.222.88.65:27035 2/17/2018 apie 00:30Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - Ziniuonis.Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Net nezinau. Noretusi irodymu uz ka as gavau ban'a.
  8. MaSk

    Labas Micro

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  9. MaSk

    Labas Micro

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search