s3cr3t Parašė Liepos 29, 2012 Author Share Parašė Liepos 29, 2012 1. Nick zaidime2. Amzius3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai)4. Ar esate kada nors buve administratoriumi?5. Kokiame serveryje buvote?6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose?7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:S)8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona?9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick.1. s3cr3t2. del sito gal ir negausiu, bet ka cia meluosi. tuoj 14.3. STEAM_0:0:47434560 4. ant 1.6 CS taip, ant CS:S ne.5. Ant 1.6 EGP surf.6. 4-6h/day. Bet buna ir daugiau-maziau.7. CS:S8. Kick, o jei taip ir toliau tai Ban. Nors tie patys ir Adminai keikias pastoviai.. :)9. Nu kaip ir nieks :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Elemas Parašė Liepos 30, 2012 Share Parašė Liepos 30, 2012 Nekalbi per mic, bentjau nesu girdejes. Manau adminas turetu kalbeti per mic cia aiskus tik mano nuomone :p Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Liepos 30, 2012 Share Parašė Liepos 30, 2012 Jo turi butinai kalbet per mic , net ant kaikurių serverių yra tokia taisykle "administratorius butinai turi bendrauti per mic" tai vot aš kaip ir prieš Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
s3cr3t Parašė Liepos 30, 2012 Author Share Parašė Liepos 30, 2012 Micrafona turiu, bet matai kiek man metu, kur as ten kalbesiu :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Liepos 30, 2012 Share Parašė Liepos 30, 2012 Geriausia nekalbėti, nes jei pradėsi kalbėti pradės eiti nusiskundimai. Tavo balsas bus per gražus kokio nors žaidėjo ir prasidės tralivali... Tokiu atvejų jau pilna.. :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai