Guest upS Parašė Liepos 11, 2012 Parašė Liepos 11, 2012 Kuriu ši? tem? iš naujo tod?l, kad senoji turb?t išsitryn? kartu su mano acc.1. Nick zaidime2. Amzius3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai)4. Ar esate kada nors buve administratoriumi?5. Kokiame serveryje buvote?6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose?7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:S)8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona?9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick.1. upS ^^2. 16m.3. STEAM_0:1:394310904. Taip.5. LaIKIuX.LT Surf ir Public pgr. administratorius. Ant kit? LaIKIuX.LT serveri? pirktinis adminas (daug kart?). Taip pat esu buv?s ir dabar esu ant kit? projekt? adminas.6. Nemažai.7. CS:S.8. Persp??iau žodžiu, kad apsiramint?. Jeigu nesuprast? persp?jimo, užmutin?iau. Jeigu po mute padaryt? reconnect ir toliau keikt?si, užd??iau ban 10-60min. arba p. mute.9. Tomas.
Guest upS Parašė Liepos 26, 2012 Parašė Liepos 26, 2012 Čia neverta net pildyt tų anketų. :D Išrenka visokius Rol1kus ar Tomus ir gerai būna, kai jie daro nesąmones. O kai koks Walking Dead Man siūlosi į adminus, net nereaguoja... :D
Deividukas ^^ Parašė Liepos 26, 2012 Parašė Liepos 26, 2012 Cia isrenka po kokio menesio :D net nereikejo pyldit. Matai idejau del mepu ir nieks nesugeba net ideti.
Administratorius Myrez Parašė Liepos 26, 2012 Administratorius Parašė Liepos 26, 2012 [quote author=vadslys link=topic=90.msg967#msg967 date=1343310478]Cia isrenka po kokio menesio :D net nereikejo pyldit. Matai idejau del mepu ir nieks nesugeba net ideti.[/quote]jau esi 2 kart ispetas tai dar parasinek ne i tema dar ispesim. Jeigu idedi tau gerus map nereiskia kad jie isvis bus ideti kadanors.
Rekomenduojami pranešimai