★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 4, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 4, 2014 Gerbiami Bachuru Serverio zaidejai ir Svarbiausia ADMINISTRACIJA. Kadangi rytoj isvaziuoju i uzsieni ir tikrai nezinau kada begaleciau prisijungt i serveri, ir nezinau ar isvis prisijungsiu, tai va palengvinsiu zaideju dalia kuriem as niekada nepatikau. Nusprendziau atsisakyt serverio Admin pareigu. O mask ar myrez (nezinau kuris nuimsit) noreciau paprasyt palikt serveryje immunity, kad jei kartais prisijungciau is uzsienio pazaist serveryje, kad negauciau kick uz ping. [b]buvo visko ir is mano puses, bet savo pareigas atlikau teisingai, o jei ka dariau netaip atsiprasau zaideju ir kitu administratoriu :-*[/b] Tai tiek naujienu is mano puses ir prasymu ;) o siaip Sitam projektui linkiu kad isliktu toks pat populiarus koks ir yra dabar ;) Su Pagarba, Clarity. ;) ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Original Parašė Liepos 4, 2014 Share Parašė Liepos 4, 2014 [img]http://i.imgur.com/CKwANsw.gif[/img] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Liepos 4, 2014 Share Parašė Liepos 4, 2014 sekmes :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Liepos 4, 2014 Share Parašė Liepos 4, 2014 Dabar claricio kai nebus vps nebus tvarkos visiskai administratoriu nebus by : su pagarba set1s :DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 4, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 4, 2014 set1 nebus ,tegu paiesko tokiu kaip as Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 4, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 4, 2014 atsisakiau admino, duosiu zinot kaip kas 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Liepos 5, 2014 Administratorius Share Parašė Liepos 5, 2014 Va tai tau, cia tai top naujiena. Nera ka ir pridurti , kiek metu cia buvai? Jei nepaslaptis, kur ir ar ilgam isleki? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 5, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 5, 2014 maskai, nezinau, pora metu buvau manau. airijoj susisieksim,jei ka sugersim savaitgali 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Evaldas Parašė Liepos 5, 2014 Share Parašė Liepos 5, 2014 Sekmės clara, rašyk man laiškus. :'( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 5, 2014 Share Parašė Liepos 5, 2014 Nu ką Digimonas dingtą... O KAS MANE SKRIAUS? :DEch... Gaila, geriausias bestas mano draugelis serverio... Blecha mucha verksiu ir verkiu :'(owwww.... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Liepos 5, 2014 Administratorius Share Parašė Liepos 5, 2014 [quote author=LittleOne link=topic=813.msg12829#msg12829 date=1404535025]maskai, nezinau, pora metu buvau manau. airijoj susisieksim,jei ka sugersim savaitgali 8)[/quote]O, cia be problemu :) Laikykis ! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
weHAS` Parašė Liepos 5, 2014 Share Parašė Liepos 5, 2014 PAGALIAU TU ISNYKSI Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 8, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 8, 2014 wehai ateis laikas gal ir grysiu o ir jei admino noresiu manau uzteks tik paprasyt masko vel Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Liepos 9, 2014 Share Parašė Liepos 9, 2014 Tai nebutina nuimt admino teisiu, tik tiek, kad pranesei, kad busi neaktyvus. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 11, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 11, 2014 busiu labai neaktyvus kol isikursiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Fuzzy Parašė Liepos 12, 2014 Share Parašė Liepos 12, 2014 sekmes seni=)... tikrai buvo vertas demesio adminas...nepamirssk musu. uzsuk kai galesi... :'( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 13, 2014 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 13, 2014 uzsuksiu kai galesiu :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai