Elemas Parašė Liepos 4, 2012 Author Share Parašė Liepos 4, 2012 Sveiki radau updeit? kuris veikia ant Bachuruservo ir j? išm?gines noriu pasidalinti su jumis :) Tai vat updeit? galit siustis iš ?ia -> [URL=http://www.failai.lt/b1p4ehi6dpbh/Bachuruservas.lt_Update_72v.rar.htm]Bachuruservas.lt_Update_72v.rar - 43.1 Mb[/URL] Atsisiunt? išskleiskite .rar fail? ? savo css aplankal?. Tai yra kur jus intaliavotes. Žaidimo failus pakeiskite ? visus kuriu tik prašo :) P.S. CSS žaidimas turi b?ti išjungtas kai jus instaliuojate :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Liepos 4, 2012 Share Parašė Liepos 4, 2012 Ne visiems veikia... Yra toki? kuriems šis neveikia. Taigi tuojau aš pad?siu jums su tais update. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Elemas Parašė Liepos 4, 2012 Author Share Parašė Liepos 4, 2012 Man suveik? kitiems irgi suveik? :) Bandžiau pad?kit, nes serveryje nieko nebuvo tik Skillai botai :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Liepos 4, 2012 Share Parašė Liepos 4, 2012 Na šaunuolis, kad stengiam?s taip d?l žaid?j? serverio :) Padariau tema dar kit?, kad jei neveiktu taviškis gal?tu mano atsisi?st ir žaisti :) Na esme tame, kad tikrai ne visiems tinka,veikia. Taigi a?i?. S?kmes žaidime. :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
hizken Parašė Liepos 21, 2012 Share Parašė Liepos 21, 2012 Neveikia su siuo update man bachuruservas :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai