stepas30 Parašė Birželio 23, 2014 Author Share Parašė Birželio 23, 2014 Sveiki vyriausioji administracija, noriu pranesti jog sulaukiau 4free mute po to silence nuo Diggityy, padariau rekonekta paklausiau kokia mutes priezastis, sulaukiau vaikisku atmazu virtine, manau jog atsizvelgsite y jo toki vaikiska bei nepagarbu poelgi tiek is savo kolegu puses tiek is klijantu puses. aciu mano nikas Biesius Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 23, 2014 ★Vip★ Share Parašė Birželio 23, 2014 pasistengiai. zmones ateina i serva pazaist, o tu ateini pakarkset ar ka daryt? nes sneki vejus ir sneki kartais rekaut pradedi kaip mazas vaikas. gavai ispejima nurimt, nesupratai, ir gavai, kas dar neaisku? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 23, 2014 Author Share Parašė Birželio 23, 2014 kita karta kai ka neigemo apie mane nori pasakyti jog kas ka karksiu tai siuliciau pateikti yrodymus kaip filmuota medzega ir pns. tada yrodysi savo teisuma. o kad ce suda mali nemanau jog kas ka gali ir argumentuoti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 23, 2014 ★Vip★ Share Parašė Birželio 23, 2014 nestauk bus ir demo kai ateis laikas 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius Myrez Parašė Birželio 23, 2014 Administratorius Share Parašė Birželio 23, 2014 [quote author=LittleOne link=topic=802.msg12728#msg12728 date=1403540948]nestauk bus ir demo kai ateis laikas 8)[/quote]na jei toki turi tai idomu butu paziureti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 23, 2014 ★Vip★ Share Parašė Birželio 23, 2014 neturiu, bet darysiu kai tik jy serve pamatysiu. Ateina ir sneka vejus pastoviai.. nepirmas manim nusiskundimas, taip kad, man jau ir dzin. kas serve pazysta mane zino, kad uz nieka niekada nededu ??? P.S stpdv dabar aprims sudmaliaut. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Birželio 23, 2014 Share Parašė Birželio 23, 2014 man atrodo kai demo recordini tai voice garso neiraso, ar as klystu ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 23, 2014 ★Vip★ Share Parašė Birželio 23, 2014 iraso ant css ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Birželio 23, 2014 Share Parašė Birželio 23, 2014 End of Story ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Fuzzy Parašė Birželio 24, 2014 Share Parašė Birželio 24, 2014 Myrezzinau kad claras be priezasties mutiu nedelioja...jei uzdejo reise zmogus pazeide taisykles Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai